Primera victòria històrica!

17 Setembre 2023 Àngel Garreta
Els tres primers punts es queden a casa Els tres primers punts es queden a casa Àngel Garreta

El Filial masculí del CE Europa ha guanyat a l'estadi contra el Valls (1-0) per estrenar la nova categoria de Lliga Elit.

Lliga · Jornada 1 · 17/09/23 · Estadi Nou Sardenya · 12 hores

1 - 0 VALLS

Tot i el curt marcador final del matx, l'Europa-Valls podria haver acabat de qualsevol altra manera per número d'ocasions dels dos equips. Al primer temps, el Valls ha reclamat pena màxima en una caiguda a l'àrea i l'àrbitre ha acabat mostrant groga a Nogueira i ha expulsat Èric a la banqueta visitant. Han estat les primeres targetes d'un matí de recital.

Al minut 29 ha arribat el gol del partit en un córner ras de Samsó al vèrtex de l'àrea petita que Sicu, de primeres, ha clavat per l'escaire. Poc després, assistència de Sicu a Cucu i aquest que ha rematat al pal. A la represa, dues ocasions clares per fer el 2-0 i 3-0 a xuts d'Adnane (massa alt) i Jandro (mà a mà al cos del porter) en situacions de clara rematada a gol.

A l'altre cantó, Pol Cordero ha refusat brutalment un xut clar a boca de canó de Folch. En temps afegit, una més de clara a cada bàndol: Aiman ha perdonat el 2-0 al minut 94 en un mà a mà amb el porter i Cordero ha tornat a resultar providencial sobre el xiulet final, al minut 97, evitant una clara opció de gol de Folch. Al final els punts s'han quedat a casa.

EUROPA: Cordero, Bezis, Sicu, Dani, Morlans, Cardelús, Jandro (Julen, 60' i aquest per Batu, 93'), Sergi, Adnane (Suly, 85'), Samsó (Ibar, 85') i Cucu (Aiman, 72').

VALLS: Jose, Óscar, Miró, Gómez (Folch, 53'), Vega (Planas, 72'), Dídac (Brian, 63'), Nogueira (Rooney, 72'), Solde, Pol, Palau (Fabra, 53') i Joel.

ÀRBITRE: Sergi Baño González (Vallès Occidental), assistit per Raúl Garrido Maldonado i Hamza Ajeob Khomsi (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Cucu, Adnane, Morlans, Jandro, Julen, Dani, Cordero i Sicu (Europa) i a Nogueira i Pol (Valls). Vermella directa a Èric -minut 27- (Valls)..

GOLS: 1-0 (Sicu, 29').