Reacció confirmada

12 Novembre 2016 Redacció
Imatge d'arxiu d'aquesta temporada de l'Europa B Imatge d'arxiu d'aquesta temporada de l'Europa B Arxiu CE Europa (Nicolás Arlanzón)

El doblet particular de Soto i Torrentbó permeten l'Europa B capgirar el gol matiner del Llavaneres i sumar dues victòries seguides (2-4).

Lliga · Jornada 11 · 12/11/16 · 18 hores

LLAVANERES
2 - 4 EUROPA

El partit del segon equip sènior de l'Europa contra el Llavaneres arribava en un moment clau per poder constatar si la línia ascendent de l'equip es confirmava en un camp complicat. Per primer cop dins la present lliga, l'Europa B ha encadenat dues victòries consecutives. L'equip ha començat ben posicionat i ha tingut dues clares ocasions en els primers minuts de joc, però ha estat el Llavaneres qui s'ha avançat en el marcador fruit d'una errada en la sortida de pilota.

Tot i això, el Filial ha seguit buscant la porteria contrària per les bandes, amb un Ferran molt desequilibrant i un Torrentbó que sembla apuntar al jugador que va arribar a debutar amb el Primer Equip a la Copa Catalunya. Així, al minut 32, Soto ha engaltat un fort xut des de fora l'àrea que ha tret les taranyines. Amb l'empat el Filial ha posat una marxa més i en un contraatac a botes de Soto, avui omnipresent, la falta del darrer defensa Valero per aturar la jugada ha provocat la seva expulsió.

La segona meitat ha començat amb uns jugadors escapulats que no s'han deixat portar pel joc directe del rival, que ha optat per penjar pilotes esperant segones jugades. Tot i així, els contraatacs del Filial han estat mortals, i Soto de nou i Torrentbó en dues ocasions més, han permès que tot i el segon gol del Llavaneres el resultat no hagi perillat. Una nova victòria que ha de donar confiança al jove equip escapulat i permetre un salt qualitatiu per seguir sumant i acostar l'equip a posicions més al capdavant.

La fitxa tècnica del partit segons acta de la FCF

LLAVANERES: Morán, Robles, Creus, Iserte, Juanmartí, Pau Hernández, Oriol Mora, Izquierdo, Capdevila, Valero i Joan Mora.

EUROPA: Pablo, Matabosch, Marc Vicente, Jares, Cuadri, Corominas, Esteve, Varona, Torrentbó, Soto i Carreté.

ÀRBITRE: David Flores Gibert, assistit per Rafael José Almeida Chavez i Antoni Espadas Navarro.

TARGETES: Grogues a Oriol Mora i Ivan Mártinez (Llavaneres) i a Esteve i Torrentbó (Europa). Vermella directa a Valero -minut 39- i Víctor Hernández -minut 88- (Llavaneres).

GOLS: 1-0 (Juanmartí, 9'); 1-1 (Soto, 32'); 1-2 (Soto, 70'); 1-3 (Torrentbó, 75'); 2-3 (Creus, 78'); 2-4 (Torrentbó, 83').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Quarta victòria de la temporada, segona consecutiva.