Recuperant el somriure!

04 Febrer 2018 Redacció
El Nou Sardenya ha tornat a veure sumar tres punts a l'Europa B El Nou Sardenya ha tornat a veure sumar tres punts a l'Europa B Albert Ramírez

El segon equip sènior de l'Europa s'ha imposat al Sant Andreu de la Barca (3-2) amb un gran Joan Compte aturant un penal al tram final.

Lliga · Jornada 20 · 04/02/18 · 16:15 hores

3 - 2 ST. ANDREU BARCA

Partit important per a l'equip escapulat per tal de no perdre el rastre de les posicions de privilegi. El partit no ha decepcionant, amb un Filial molt intens i amb bon joc en els primers minuts, factor que s’ha vist premiat al minut 30 amb un gol de Javi Prats de xut creuat des del segon pal, després d’una gran jugada trenada de tot l’equip. No obstant, el que podia ser l’inici d’un partit tranquil s’ha transformat en un malson quan en cinc minuts l’equip visitant ha capgirat el marcador amb dos gols.

El primer dels visitants ha arribat després d’una jugada individual de Rubio, molt actiu tot el partit, regatejant el seu marcador i xutant ras al pal llarg davant la sortida desesperada del porter Joan. Al minut 43, en una falta servida ràpidament i amb picardia davant la passivitat de la tanca defensiva, els visitants s’han posat per davant al marcador, novament gràcies a Rubio. A la represa els escapulats s’han posat les piles i han tornat a demostrar caràcter i millor joc. Així, al minut 53 ha pogut empatar Soto, qui reapareixia després de dos mesos lesionat, rematant al segon pal una centrada de Carreté.

Amb l’empat els locals han seguit assetjant la porteria visitant i, en un contraatac, Ferran Esteve ha pogut xutar superant el porter, donant avantatge de nou a l'Europa B en el marcador. El partit, però, encara havia de donar una nova situació estressant i dramàtica quan al minut 88 Prats ha fet penal. Tot semblava indicar que l’empat havia d’arribar, però Joan Compte, amb una gran estirada, ha endevinat la direcció del xut i ha aturat la pena màxima. Gran partit del porter escapulat! Amb el xiulet, final a la petita mala ratxa i nova empenta de moral pels joves jugadors escapulats.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert (Pol Grau, 67'), Pau Mas (Jares, 46'), Marc Vicente, Ayllon, Marty (Ferran Esteve, 67'), Soto, Prats, Enrique, Camps i Carreté.

ST. ANDREU BARCA: Ceballos, Bacardi, Víctor Ramírez, Essaadi, Rubio, Heras, Pueyo, Troncoso (Redondo, 79'), Moliner (Albesa, 57'), Periañez i De Melo.

ÀRBITRE: Javier López Berges (Vallès Occidental), assistit per Jorge Ramos Peláez i Ivan Martín Galvan (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Marc Vicente i Prats (Europa) i a Periañez, Troncoso, Albesa, De Melo, Redondo i el tècnic Íñigo Irisarri (St. Andreu Barca).

GOLS: 1-0 (Prats, 30'); 1-1 (Rubio, 38'); 1-2 (Rubio, 43'); 2-2 (Soto, 52'); 3-2 (Ferran Esteve, 72').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Victòria després de tres partits sense aconseguir-la.