Res ens fa perdre l'objectiu

14 Maig 2023 Xavi de la Ossa
Celebració d'un dels gols al Nou Sardenya Celebració d'un dels gols al Nou Sardenya Pol Galindo

Plàcida victòria del Filial masculí al Nou Sardenya davant el CP Sarrià per mantenir les posicions d'entrada a la Superlliga (4-0).

Lliga · Jornada 28 · 14/05/23 · Nou Sardenya · 17:15 hores

EUROPA 4 - 0 CP SARRIÀ

Doblet d'Adnane per arrencar la tarda de diumenge amb el peu i amb el cap abans d'arribar als deu minuts de partit. L'Europa ha arrencat amb bon ritme de partit i gaudint d'ocasions (a part dels gols) amb un xut amb rosca de Samsó buscant l'escaire que ha marxat fora i dues més, una a les botes de Víctor a centrada de Jandro i un mà a mà de Michael que ha obligat a l'estirada d'Adri, que ha tornat a intervenir més endavant també en una oportunitat de Víctor. A mesura que ha passat el temps, els escapulats han abaixat el ritme davant un CP Sarrià que ha anat creixent dins el matx, arribant una vegada molt clara amb acció de Domi que ha buscat el pal llarg, però no ha trobat porteria.

La segona part ha seguit el guió de la primera meitat, amb un Europa que ha portat el pes del partit en atac amb estones de més pressió atacant i d'altres on el CP Sarrià ha provat de generar més perill, tot i que no ha arribat pràcticament a la porteria de Cordero. El partit s'ha activat en l'últim quart d'hora amb un intent de planxa de Rodri davant porteria que no ha enganxat respost per part gracienca amb un golàs de Michael, que ha rebentat l'escaire de la porteria defensada per Adri per posar el 3-0 i en una contra del mateix atacant escapulat, Buba ha finalitzat amb dos regats a defensa i amb el 4-0 definitiu.

L'Europa ha continuat atacant i gaudint d'ocasions davant porteria rival tot i la victòria. Amb els tres punts aconseguits davant el CP Sarrià, els graciencs continuen forts en posicions de Superlliga aprofitant la derrota de dos rivals directes (Vilanova i Sanfeliuenc) en la lluita per l'ascens de categoria.

EUROPA: Cordero, Manel (Gavarró, 85'), Dani, Boriko (Sicu, 46'), Morlans, Sergi, Jandro (Buba, 57'), Samsó (Cabezas, 57'), Adnane, Víctor (Pepe, 76') i Michael.

CP SARRIÀ: Adri, Pueyo, Parra, Lacambra, Verges, Rodri, Junior (Lluis Viñas, 46'), Suma, Dome (Val, 66'), Martí i Guillem (Joel, 46').

ÀRBITRE: Francisco José Rivera Bravo (Barcelona), assistit per Radu Capra i Aleix Berenguer Frutos (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Sergi i Buba (Europa) i a Parra, Suma i Val (CP Sarrià).

GOLS: 1-0 (Adnane, 4'); 2-0 (Adnane, 6'); 3-0 (Michael, 74'); 4-0 (Buba, 90').

Primera Catalana, Grup III.

Tercera victòria seguida del Filial masculí per mantenir les opcions de Superlliga. Cinquena victòria en sis partits.