Salvant els mobles amb un rentat total de cara a la segona part

05 Octubre 2019 Redacció
Fran, en una imatge d'arxiu Fran, en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Jordi Batuecas)

L'Europa B ha empatat contra el debutant Molinos (1-1) en duel disputat aquesta tarda al Nou Sardenya i igualant el gol inicial visitant.

Lliga · Jornada 5 · 05/10/19 · 17 hores

1 - 1 MOLINOS

El Filial de l'Europa ha sortit fred al partit i el Molinos, al primer temps, s'ha fet amo i senyor del mig del camp, combinant bé i arribant a porteria amb perill. Fruit d'això, una jugada embolicada dins l'àrea on el conjunt escapulat no ha sabut refusar la pilota ha acabat amb el 0-1, obra del visitant Jorge quan corria el minut 23.

El Molinos ha tingut un parell d'ocasions clares per matar el partit ja a la primera part. L'Europa s'ha vist obligat a reaccionar i ja abans del descans el tècnic Carles Moya ha fet dos canvis per tal de provocar aquesta reacció. A la represa, rentat total de cara pels graciencs, que han passat a dominar el mig del camp en el segon temps.

Passat el quart d'hora de la segona meitat, Miki Puerto ha penjat la pilota en una falta lateral, Ricki l'ha posat dins l'àrea de cap i Víctor, entrant des del darrere, ha rematat per posar l'1-1 al marcador. L'Europa ha seguit insistint, tancant el Molinos al seu camp. El juvenil Oriol Pons, entrant per banda, ha habilitat Ricki en una clara opció de fer el segon, però el que hauria d'haver estat una rematada de cap s'ha convertit en una de peu, enviant la pilota fora.

El Molinos també ha tingut la seva en un dels pocs errors europeistes de la segona meitat, però no ha sabut aprofitar-la. En resum, punt positiu per a un Europa que en la primera part hauria pogut ensopegar molt clarament però que ha pogut finalitzar el matx sumant.

EUROPA: Lluís, Ignasi (Oriol Pons, 78'), Ramon (Marc, 66'), Gerard, Pol (Pau, 40'), Kengo, Ricki, Miki Puerto, Javi (Víctor, 40'), Caldú i Fran.

MOLINOS: Daniel, José María (Jordi, 59'), Yara, Héctor, Sergi, Javier Fernández (Adrian, 78'), Javier Bustos, Jorge (Israel, 74'), Rodri, Joan i Aitor (Antoni, 66').

ÀRBITRE: Adrian Sánchez Torres (Baix Llobregat), assistit per Guillermo Garcia Garcia i Alejandro Fernández Calero (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Miki Puerto i Marc (Europa) i a José María, Jordi, Israel i al tècnic auxiliar Juan José Palma (Molinos).

GOLS: 0-1 (Jorge, 23'); 1-1 (Víctor, 64').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Primer duel de la història del Filial contra l'UD Molinos.