Sense gols en el primer partit a domicili... i no serà per ocasions!

11 Octubre 2020 Redacció
Els escapulats no han pogut aprofitar un tram de segona part amb superioritat numèrica Els escapulats no han pogut aprofitar un tram de segona part amb superioritat numèrica Jordi Batuecas

L'Europa B ha jugat el seu segon partit de lliga de la temporada, primer a domicili, sumant un punt al camp del Canyelles (0-0).

Segona Catalana · Jornada 2 · 11/10/20 · 12 hores

CANYELLES
0 - 0 EUROPA

El Filial escapulat ha fet mèrits més que suficients per guanyar el primer partit fora del Nou Sardenya. En global, ha gaudit de fins a set ocasions per contra d'una clara dels locals. Amb tot, l'efectivitat no ha pogut ser completa com per foradar la porteria rival.

Exceptuant els primers minuts de joc, amb un Canyelles fort i que ha sortit amb intensitat a pel partit, l'Europa ha controlat gairebé la resta del temps, generant ocasions per dreta i esquerra i també en accions d'estratègia.

Al descans ja es podria haver anat amb avantatge, com en dues accions clares, una d'elles una falta lateral executada per Fàbrega que Vargas ha rematat sense trobar l'espai entre pals i una internada de Shinn on el porter ha deixat la pilota morta a l'àrea però un defensa ha evitat una clara rematada final.

A la represa el propi Shinn ha tingut la més clara, un mà a mà on el porter Ivan ha guanyat la partida. Al minut 69, el local Buksa ha vist la vermella directa per una dura entrada sobre Forki quan era el darrer home i el jugador europeista enfilava recte cap a meta. En la darrera acció del temps afegit, un córner servit al segon pal ha estat rematat per Kengo, tot sol, però enviant la pilota fora en la darrera gran oportunitat.

Fitxa del partit · Acta de la FCF

CANYELLES: Ivan, Vergés (Dani, 45'), Ledo, Robres, Saúl, Llagostera (Giorgi, 89'), Buksa, Adri, Xavi (Carlos, 64'), Bou (Iker, 64') i Ayllon (Cabrera, 64').

EUROPA: Madiop, Morlans (Carlos, 69'), Vargas, Pol, Fàbrega, Kengo, Shinn, Víctor, Pons (Adalid, 89'), Forki i Marc (Albert, 77').

ÀRBITRE: Víctor Gutiérrez Pérez (Vallès Occidental), assistit per Eudald Peig Mallol i Marc Fajardo Heredia (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Vergés, Bou, Xavi, Robres, Cabrera, Saúl, Dani i el tècnic Daniel Sánchez (Canyelles) i a Pons i Vargas (Europa). Vermella directa a Buksa -minut 69- i el tècnic Daniel Sánchez -minut 74- (Canyelles).