Set d'èxits!

30 Abril 2023 Redacció
Fins a set celebracions de gol en el partit del Nou Sardenya Fins a set celebracions de gol en el partit del Nou Sardenya Pol Galindo

En el duel de filials a Primera Catalana, l'Europa s'ha imposat per un contundent 7-1 al Prat per a seguir aspirant a entrar dins la Superlliga.

Lliga · Jornada 26 · 30/04/23 · Estadi Nou Sardenya · 12 hores

EUROPA 7 - 1 PRAT B

L'Europa ha signat la seva més àmplia golejada a Primera Catalana de la seva història comptant la temporada que hi va militar com antic filial Caprabo-Europa B (2006/2007). No han transcorregut ni vuit minuts de partit que el duel ja estava vist per a sentència: 3-0 d'inici i cop dur pel filial pratenc.

Al primer minut de joc l'Europa ha sortit com una moto i ha obert la llauna al primer minut amb un gol obra de Cabezas. Quan el filial potablava ha buscat com encaixar el fet d'anar per darrere al marcador des de pràcticament el xiulet inicial, ha vingut un ràpid 'knockout' amb dianes d'Adnane -que avui ha signat un doblet- i el capità Víctor. Michael s'ha sumat a la festa fent el 4-0 i, després del 5-0 d'Adnane, el Prat B ha fet el seu gol de l'honor just entrant en l'afegit del primer temps. Amb 5-1 s'ha arribat al camí de vestidors.

A la represa, només començar, gairebé repetició de l'inici del partit amb gol matiner de l'Europa. En aquesta ocasió, Jandro ha foradat la porteria visitant als dos minuts, posant un resultat de tennis al marcador de l'estadi. L'arrodoniment d'aquest marcador l'ha posat Buba a l'hora de partit amb el setè. A partir d'aquí, l'Europa ha tingut un parell més d'ocasions no aprofitades, però la tensió del matx ha decaigut i no ha arribat més sang al riu en un duel més que vist per sentència en la seva darrrera mitja hora de joc.

EUROPA: Cordero (Pol, 71'), Manel, Dani, Boriko, Morlans (Pol Aldabó, 45'), Sergi, Jandro, Cabezas (Álvaro, 61'), Adnane, Víctor (Kengo, 45') i Michael (Buba, 53').

PRAT B: Pablo, Peña, Perico (Díaz, 29'), Aleix, Yousef, Pino, Dai (Sama, 56'), Mallol (Luís, 68'), Galde (Monfort, 56'), David (Guti, 61') i Uri.

ÀRBITRE: Lluís Quero Batalla (Tarragona), assistit per Pau Barnils Delgado i Raúl Alfageme Aporta (del mateix col·legi).

TARGETES: Cap.

GOLS: 1-0 (Cabezas, 1'); 2-0  (Adnane, 6'); 3-0 (Víctor, 7'); 4-0 (Michael, 23'); 5-0 (Adnane, 32'); 5-1 (Pino, 45+1'); 6-1 (Jandro, 47'); 7-1 (Buba, 61').

Primera Catalana, Grup III.

Victòria més àmplia de la història d'un Filial del CE Europa a Primera Catalana.