Taules a la 'piscina' de Can Rosés

09 Març 2024 Redacció
Estat del camp al partit d'avui Estat del camp al partit d'avui Marc Fernández

El Filial masculí ha empatat al camp del Rubí (1-1) en un duel que ha començat un quart d'hora tard per culpa de l'aigua acumulada al camp.

Lliga · Jornada 21 · 09/03/24 · Mpal. Can Rosés · 16 hores

RUBÍ
1 - 1 EUROPA

Risc de no jugar-se ha tingut el partit del 'B' gracienc... i segons com es podria no haver jugat per l'aigua acumulada durant tot el dia a Rubí i a molta part del territori català. En un camp que, a estones i per zones, semblava una piscina, cap dels dos equips s'hi ha trobat còmode.

Els graciencs, dins el que permetia la situació, ha intentat tenir més control de pilota. El 0-1 pels escapulats ha arribat en una pilota d'Aiman que ha filtrat per dins per a Samsó, qui ha agafat l'esquena de la defensa i, sobre la sortida del porter, ha fet la diana gracienca.

A la represa, l'Europa ha tingut opcions com em una de Buba, a qui li han bloquejat el xut final davant la porteria. El Rubí, a falta de poc més de deu minuts pel final, ha aprofitat un error defensiu europeista per empatar un encontre que ja no ha tornat a veure cap diana més, repartint un punt per banda.

RUBÍ: Iván, Aitor Torres, Oriol, Mahamadou (Mario, 50'), Adrià (Marc, 87'), Daniel (Eloi, 68'), Pablo, Cristian, Abdellah (Xavier, 68'), Álex i Raúl (Alejandro, 80').

EUROPA: Cordero, Morlans, Sicu (Dani, 89'), Ibar, Jurado, Cardelús, Aoi (Haitam, 80'), Sergi (Marc, 87'), Buba i Samsó (Julen, 70').

ÀRBITRES: Marcel Arbós López (Lleida), assistit per Xavier Ortiz Pérez i Marc Esteban Bote (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Raúl, Àlex -dues i expulsió minut 90-, Oriol i el tècnic Jordi Peris (Rubí) i a Aiman, Sergi i el tècnic Jonathan Ruiz (Europa).

GOLS: 0-1 (Samsó, 38'); 1-1 (Xavier, 79').