CasaVicens

Taules a Mollet

09 Novembre 2019 Redacció
Imatge d'arxiu del darrer partit del Filial a casa Imatge d'arxiu del darrer partit del Filial a casa Arxiu (Oriol Medina)

El Filial de l'Europa ha sumat un punt de la seva visita al camp del Molletense (1-1) empatant un marcador inicialment advers al minut 75.

Lliga · Jornada 10 · 09/11/19 · 16:30 hores

MOLLETENSE
1 - 1 EUROPA

El Molletense, equip de joc molt directe, ha estat ben contingut per l'Europa durant la primera mitja hora de joc. A partir d'aquí, l'Europa ha començat a combinar bé i tenint una ocasió clara quan Ji Su, davant del porter, ha enviat el cuir als núvols.

Tònica similar en els minuts restants fins arribar al descans amb 0-0 al marcador. A la represa, l'Europa ha mantingut el mateix nivell i Javi, recent entrat al camp, ha tingut la segona clara pels escapulats, no podent definir bé. Al quart d'hora, un servei de banda del Molletense, pentinat enrere, ha acabat amb Víctor Silvestre aprofitant una segona jugada per fer l'1-0. Cop dur per a un Europa millor fins al moment.

Amb tot, els escapulats han seguit insistint fins rebre el premi en un servei de córner que Ricki toca i Javi envia al fons de la xarxa. L'Europa no ha abaixat els braços i ha tingut opcions per fer el segon. Amb tot, els locals han tingut una bona ocasió per desfer l'empat i deixar els punts a casa, però Tomàs ha desfet el perill. Finalment, punt donat per bo per banda i banda.

MOLLETENSE: Alberto, Ivan (Jairo Fabián, 76'), Èric Joan, Armando Ariel (David, 45'), Josué, Luís, Adrià (Víctor Silvestre, 58'), Víctor Ruiz, Everson, Antonio i Pau (Daniel, 58').

EUROPA: Tomàs, Ignasi, Marc Muñoz, Pol, Ramon, Kengo, Ji Su (Javi, 45'), Víctor, Fran, Ivan (Osorio, 70') i Caldú (Ricki, 70').

ÀRBITRE: Kevin Blanco Esteban (Vallès Occidental), assistit per Ismael Douha Prieto i Eduard Serrano Marcos (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Armando Ariel, Èric Joan, Josué, David, Víctor Silvestre (Molletense) i a Víctor (Europa). Vermella directa als tècnics Juan Armando Bejarano i Antoni Filgaira (Molletense).

GOLS: 1-0 (Víctor Silvestre, 59'); 1-1 (Javi, 75').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.