CasaVicens

Tercera victòria consecutiva de l'Europa B!

24 Setembre 2017 Sònia Pérez
De celebració a l'estadi De celebració a l'estadi Sònia Pérez

Partit intens contra un rival dur com és el Llefià. L'Europa va acabar superant el seu rival per 2-0 i empata a punts a dalt de tot de la taula.

Lliga · Jornada 4 · 24/09/17 · 19:30 hores

2 - 0 UNIFICACIÓ LLEFIÀ

La quarta jornada de Segona Catalana ens portava un partit amb un dels rivals més forts de la lliga, el qual venia de tres victòries consecutives, convertint-se el conjunt escapulat en qui els hi va trencar la bona ratxa. Els primers minuts van ser sense cap dominador clar i amb poques arribades a porta. La primera ocasió clara va ser per a l’equip visitant, al minut 16, resolta sense problemes pel porter i la defensa escapulada.

La més clara per a l’Europa arribava per part de Ferran, intentant aprofitar un malentès entre el porter i la defensa badalonina, però el xut se li anava un pèl desviat. La intensitat anava creixent a mesura que passaven els minuts però cap dels dos equips trobava porteria. Era l’Europa qui tenia una de les ocasions més clares d’aquesta primera part, després d’una gran jugada d’Enrique, Torrentbó i Ferran. Els equips anàven al descans sense gols al marcador. A la represa, creixia la intensitat. Ja al minut 5 de la segona part arribava el primer gol escapulat, per part de Torrentbó de cap.

L’Europa posava una marxa més desprès del gol, amb clares ocasions que evitaven el porter i la defensa visitant. El Llefià, però, no abaixava els braços i buscava l’empat. Als 12 minuts de la segona part tenia la ocasió més clara que el porter escapulat aturava sense problemes. Va ser l’Europa, però, qui va fer moure el marcador i va sentenciar el partit al minut 85 amb un golàs d’Enrique des de fora de l’àrea gran, desprès d’un rebuig d’un corner. Un xut imparable pel porter visitant. Els últims minuts de partit van ser els més intensos, on tots dos equips volien més, la intensitat cada cop era més gran i les picabaralles van fer acte de presència per acabar un partit que posa a l’Europa segon a la classificació, nova porteria a zero i tercera victòria consecutiva en lliga.

EUROPA: Joan Compte, Guillem, Dani Jares, Adri Guillen, Ayllon, Camps, Ferran Esteve (Soto, 70’), Prats (Alieu, 75’), Torrentbó, Marc Rodon (De la Iglesia, 59’) i Enrique (Pol Grau, 85’).

LLEFIÀ: Francesc Casulleras, Roldan, Parra, Monty, Dani Nadal (Pol Perez, 59’), Ricardo (Mones, 70’) , Saliou (Ruben Abad, 85’), Alex Saumell (David Gomez, 75’), Medina, Genis i Eric Diez (Toni Casulleras, 59’).

ÀRBITRE: Joan Llistar Perelló (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Dani Jares, Guillem, Torrentbo i Alieu (Europa) Grogues a Dani Nadal, Ricardo, Medina (Llefia).

GOLS: 1-0 (Torrentbó, 50’); 2-0 (Enrique, 85’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa, al costat del Mataró, comanda la taula de classificació.