Topant contra els 'top'

06 Novembre 2022 Redacció
Gavarró en una imatge d'arxiu Gavarró en una imatge d'arxiu Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

El Filial masculí no ha pogut superar el Valls al Nou Sardenya (1-3), un altre dels equips que agafa posicions a la zona alta de la lliga.

Lliga · Jornada 6 · 06/11/22 · 12 h. · Estadi Nou Sardenya

EUROPA 1 - 3 VALLS

El calendari inicial de lliga ha fet que l'Europa B hagi jugat ja contra bona part dels equips aspirants a les posicions de privilegi. Aquest matí ha anat a remolc del Valls ja des del minut 2 de partit, quan ha encaixat el primer gol després d'una sèrie d'errors europeistes. La pilota, després d'un mal refús caient morta botant a l'àrea, ha estat rematada a gol per Nogueira.

Al quart d'hora de partit, una centrada a l'àrea ha servit per a que Cucu s'hagi anticipat a la defensa i, de cap, hagi deixat les taules a l'electrònic. A partir d'aquí, alternatives pels dos equips. L'Europa ha obligat a dues bones accions al porter Jose, mentre que el Valls no ha causat més perill clar fins arribar al descans.

A la represa, de nou cop visitant als tretze minuts amb l'1-2 d'Èric. L'Europa s'ha mostrat amb falta de contundència traient les pilotes de l'àrea i cedint massa el cuir al rival en segones jugades. En una altra acció aïllada ha arribat l'1-3 i els graciencs no han tornat a tenir cap ocasió realment clara per a tornar-se a ficar dins el matx.

EUROPA: Cordero, Shinn (Boriko, 74'), Sicu, Dani, Morlans, Marcel, Cucu, Kengo (Víctor, 59'), Gabi (Jandro, 45'), Sergi i Michael (Buba, 59').

VALLS: Jose, Torres, Éric, Toldrà (Gómez, 20'), Nogueira (Bati, 85'), Aitor, Kako (Plana, 74'), Palau, Ricki, Samper i Joel.

ÀRBITRE: Miguel Emeterio Martínez Baena (Lleida), assistit per Héctor Craviotto Nogué i Adrià Pérez Oliva (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues al tècnic Jonathan Ruiz (Europa) i a Èric (Valls).

GOLS: 0-1 (Nogueira, 2'); 1-1 (Cucu, 16'); 1-2 (Èric, 58'), 1-3 (Gómez, 75').