Tres gols per tornar a somriure!

06 Novembre 2016 Nicolás Arlanzón
L'Europa B escala posicions L'Europa B escala posicions Nicolás Arlanzón

En un partit ple de tensió, l'Europa B ha deixat enrere els problemes d'efectivitat per superar el Sant Adrià a l'estadi (3-0).

Lliga · Jornada 10 · 06/11/16 · 17 hores

3 - 0 SANT ADRIÀ

El Filial, continuant amb el seu complicat calendari, ha rebut avui la visita d’un altre dels equips de la zona alta de la classificació: el Sant Adrià, que va néixer aquest estiu fruit de la unió entre la UD Catalana i l’Atlético Besós. L’inici del partit ha estat marcat per la polèmica, ja que l’Europa ha reclamat un penal sobre un Matabosch que ha acabat picant amb la tanca de seguretat. Amb el pas dels minuts, el conjunt de Vilajoana ha començat a trobar-se còmode damunt la gespa i s’ha fet amb el domini del partit davant un rival que ha trigat a entrar en joc.

Al minut 15, abans que el partit es comencés a escalfar, Carlos ha comptat amb la seva primera ocasió. Posteriorment, Coro ha estat a punt de marcar en una jugada a pilota parada. Quan tot feia pensar que el partit marxaria al descans amb empat, l’Europa l’ha sentenciat marcant dos gols en menys de 5 minuts. El primer, obra d’un Coro que avui debutava amb els graciencs. El nou jugador escapulat, després d’una bona jugada dins l’àrea, ha batut al porter amb una gran definició. Poc després, Torrentbó ha engaltat un potent xut llunyà que ha acabat entrant per l’escaire. Just després del golàs del davanter europeista, l’àrbitre ha xiulat el final de la primera meitat.

A la represa, l’Europa s’ha dedicat a intentar administrar el seu avantatge de dos gols. Quant al seu rival, el Sant Adrià ha buscat, sense encert, retallar les diferències. Els adrianencs no han estat capaços de superar en gaires ocasions l’ordenada defensa dels locals i, quan ho han fet, han topat amb un inspirat Enric. En atac, l’Europa, apart de jugar sense gaires complicacions, ha lluitat per fer el seu tercer gol. González, amb una jugada que ha començat d’esquenes a la porteria, ha estat a punt d’aconseguir-lo, però els graciencs han hagut d’esperar fins el minut 88 per tancar el marcador. Amb una fort xut que ha picat el travesser, Ferran, que amb aquesta diana s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip, ha fet un definitiu 3-0.

EUROPA: Enric, Mata, Vicente, Jares, Cuadri (Ayllón, 88’), Coro (Toni, 88’), González (Kim, 74’), Varona (Grau, 58’), Torrentbó, Soto i Carreté (Ferran, 66’).

SANT ADRIÀ: Gaseni, Andy (Atienza, 58’), Isra, Aitor, Flores, Alfredo (Andrade, 58’), Pepe, Romero (Benamente, 66’), Victor, Álvarez (Anguera, 66’) i Sánchez (Velez, 79’).

ÀRBITRE: Francesc Siurana, assistit per Aleix Berenguer i Marc Boronat.

TARGETES: Grogues a Soto i González (Europa) i a Sánchez, Romero, Pepe, Gaseni, Isra i Andrade (Sant Adrià).

GOLS: 1-0 (Coro, 40’); 2-0 (Torrentbó, 44’); 3-0 (Ferran, 88’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.