Tres punts més al sac!

09 Desembre 2014
Tres punts més al sac! Una imatge de la represa del partit jugat ahir / Foto: Eva Hernández

L’Europa va endur-se ahir la victòria en la continuació del partit ajornat de la quarta jornada, del qual només s’havien jugat deu minuts. El filial suma davant el Sant Pere Nord (3-0) altres tres punts i es confirma en la segona posició de la classificació, a quatre del líder i dos per sobre del tercer.

Lliga · Jornada 4
iniciada el 28/09/14 (16 H) al Camp de l'Àliga (jugats 10')
finalitzada el 08/12/14 (19 H) al Nou Sardenya ·
Crònica: Martí Puig

EUROPA 3 - SANT PERE NORD 0 (represa del partit suspès el 28/09/14)

La pluja va impedir, a finals de setembre, jugar més de 10 minuts de la jornada 4, llavors al Camp de l'Àliga -per les obres de remodelació del Nou Sardenya- davant el Sant Pere Nord. El partit començava de forma peculiar, amb un servei de banda, ja que el partit es reprenia des del desè minut de joc. L’Europa va començar fort, creant forces ocasions de perill que no culminaven en gol. La defensa visitant, sempre molt avançada, facilitava les ocasions. Carlos, sempre més ràpid que la defensa oponent, era qui portava més perill.

De les seves botes naixien dues pasades de la mort que ni Jordi ni Canario van poder aprofitar. Abans del descans Antonio estavellava una pliota al pal. S’arribava doncs al descans amb empat al marcador. A la segona meitat l’equip visitant va presentar més problemes. Els canvis van ser decisius per a l’Europa: Rodon habilitava Cuadri qui, entrant des de la segona línia, batia el porter amb un xut potent. A mesura que passaven els minuts, però, el Sant Pere Nord anava posant més nerviosa la defensa escapulada.

Un xut al pal i una gran aturada d’Enric van donar ales als visitants i van crear moments d’incertesa a l’estadi. La tranquil·litat arribava, però, a poc menys d’un quart d’hora pel final. Borrull seria l’encarregat de fer el segon de la tarda, robant-li la cartera al porter visitant, i sentenciant el partit en el darrer minut amb el xut d'un penal que havia provocat ell mateix.

* Fitxa dels 10 primers minuts del 28/09/14...

Per l'Europa van sortit a l'onze inicial: Enric, Cuadrado, Kevin, Alberto, Cuadri, Chipantasi, Josa, Víctor, Carlos, Jona, Ferran.

Àrbitre: Marcos Maroñas Bravo.

* Fitxa de la represa del partit el 08/12/14...

EUROPA: Enric, Guillem, Kevin, Alberto, Cuadri (Fidi, 77’), Chipantasi, Antonio (Rodon, 55’), Josa, Canario (Eric, 55’), Carlos (Martí, 77’) i Jordi.

SANT PERE NORD: Santiago, Néstor, Henry, Joaquín, Aitor (David, 60’), Romero (Brian, 66’), José Luis, Ibra, Gerard, Iván (Polo, 77’) i Álex (Marc, 77’).

ÀRBITRE: Marcos Maroñas Bravo.

TARGETES: Grogues a Romero, Gerard, Brian, Ibra i Henry (Sant Pere Nord).

GOLS: 1-0 (Cuadri, 58’); 2-0 (Jordi, 77’); 3-0 (Jordi-p-, 89’).