Trio de gols per seguir a dalt

18 Gener 2020 Redacció
Gran primera volta Gran primera volta Arxiu CE Europa (Fran Capell)

Partidàs de l'Europa B al Nou Sardenya per superar el Santa Perpètua per un clar 3-0 i matenir-se una setmana més a dalt de la taula.

Lliga · Jornada 17 · 18/01/20 · 19:30 hores

3 - 0 STA. PERPÈTUA

Duel brodat dels escapulats, amb un 75% de possessió de pilota durant tot el partit. L'equip ha sortit endolladíssim al matx, obrint a banda i entrant bé a l'àrea. Ryoki ha tingut la primera oportunitat pels graciencs, però el porter Adan ha aturat el cuir. Després, una falta servida per Miki Puerto l'ha rematada Javi fent l'1-0, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa l'Europa ha mantingut el nivell i ha actuat com una piconadora, arribant de nou moltes ocasions. El 2-0 ha arribat fruit d'una centrada de Ryoki que Fran ha rematat, el porter ha refusat però Bernabéu, arribant des del darrere, ha tornat a connectar, ara sí, al fons de la xarxa.

El 3-0, fruit d'una contra, neix a les botes d'Ivan, qui es fabrica la jugada, regateja el porter i deixa sentenciat el matx al minut 79. A partir d'aquí, l'Europa podria haver ampliat la diferència, com en un mà a mà de Víctor on el porter visitant ha guanyat la partida. En definitiva, partit positivament d'escàndol del Filial de l'Europa, que tanca la primera volta de la liga invicte a casa.

EUROPA: Tomàs, Ignasi (Pau, 77'), Ramon, Kengo, Pol, Bernabéu, Fran (Víctor, 64'), Miki Puerto, Javi (Ivan, 64'), Ricki (Marc Muñoz, 84') i Ryoki.

SANTA PERPÈTUA: Adan, Eleder (Asier, 76'), Alejandro, Ivan, Víctor Manuel (Arnau, 80'), Gerard García (Biel, 64'), Gerard Suárez, David, Óscar, Alan i Kevin (Marcos, 64').

ÀRBITRE: Cecilia Muñoz Di Giovambattista (Maresme), assistida per Florencia Muñoz Di Giovambattista i Pau Martín Sánchez (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Ricki i Pol (Europa) i a Gerard Garcia, David i Ivan (Santa Perpètua).

GOLS: 1-0 (Javi, 38'); 2-0 (Bernabéu, 54'); 3-0 (Ivan, 79').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

L'Europa B dorm tercer classificat de la taula.