Un bon punt per arrencar

03 Setembre 2017 Àngel Garreta
Prats salta amb l'exescapulat Ros per una pilota Prats salta amb l'exescapulat Ros per una pilota Àngel Garreta

El segon equip sènior masculí de l'Europa ha començat la lliga de Segona Catalana amb un empat (0-0) al camp d'una potent Guineueta.

Lliga · Jornada 1 · 03/09/17 · 19 hores

GUINEUETA
0 - 0 EUROPA

Davant un equip cridat a fer coses importants a la lliga, en un camp complicat i amb una afició cridanera i entregada, l'Europa B ha signat taules en l'estrena de la lliga. Els escapulats han perdonat els gols a la primera part i la Guineueta a la segona.

El porter escapulat Joan Compte ha resultat un dels protagonistes de la tarda amb les seves intervencions, la primera al minut 20 per aturar un xut a boca de canó de Pepe. La rèplica gracienca, dos minuts més tard, amb una internada per banda dreta d'Alieu que ha finalitzat amb un xut creuat que ha rebotat a la base del pal llarg. Les ocasions de la resta del primer temps, bàsicament escapulades. Al minut 36, Enrique ha centrat i Soto ha engaltat un fort xut que ha obligat a una bona intervenció amb els punys d'Aleix Gaseni.

La més clara pels de Gràcia, a sis minuts per arribar al descans amb un mà a mà d'Alieu a la dreta de l'àrea i davant la sortida del porter que el jove jugador europeista ha enviat al lateral de la xarxa. A la represa, sortida molt i molt forta de la Guineueta, amb un combatiu i intens Pepe, protagonista de les primeres accions i que han obligat a Joan Compte a seguir escalfant els guants. Providencial el porter dels graciencs al primer i tercer minut de represa. De fet, els duels Pepe-Compte han estat els protaognistes dels primers deu minuts. El porter escapulat, en aquesta ocasió amb els peus, ha salvat el gol local de Pepe en un cara a cara molt clar.

De poques aproximacions ha gaudit l'Europa al segon temps, intentant incidir per banda però trobant una molt ferma defensa de la Guineueta. El treball defensiu de l'Europa també ha facilitat no encaixar gol i al final cada equip s'ha repartit un punt en aquest inici de la nova temporada.

GUINEUETA: Gaseni, Marc, Ambrojo (Chema, 71'), Aitor, Manel, Froy (Roger, 78'), Ferran, Pepe, Anguera, Ros (Erik, 45') i Michael (Hamza, 40').

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Guillen, Dani Jares, Ayllon, Camps, Alieu, Pol Grau (De la Iglesia, 58'), Enrique, Prats i Soto (Ferran Esteve, 58').

ÀRBITRE: Miguel Ángel Alonso Martínez (Baix Llobregat), assistit per Marcel Escobar Corvo i Jaime Rodríguez López (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Pepe, Ros, Ambrojo, Marc i Anguera (Guineueta) i a Ayllon (Europa).