Un empat per a consolidar-se segons

01 Octubre 2023 Redacció
Cardelús en una acció del matx Cardelús en una acció del matx Jordi Batuecas

El Filial europeista no ha pogut sumar de nou tres punts i fer ple en tres jornades a l'inici de la Lliga Elit. A Viladecans, empat a gols (1-1).

Lliga · Jornada 3 · 01/10/23 · Mpal. Viladecans · 17 hores

VILADECANS
1 - 1 EUROPA

Domini escapulat al primer temps on les primeres ocasions han estat escapulades amb intents de Bezis i Sergi. Al minut 27, en una falta a favor la pilota ha rebotat en el porter del Viladecans i Morlans, a boca de gol, ha enviat el cuir al fons de la xarxa.

L'Europa ha tingut fins a tres ocasions clares per dur el matx al descans amb un 0-2 o 0-3, però el cuir no ha tornat a entrar a la porteria local. Per part del Viladecans, la millor opció un xut de Gallo fregant el pal al minut 43 d'encontre.

A la represa, Víctor García ha empatat amb un cop de cap i, tot i que el control general del partit ha seguit caient del cantó gracienc, l'Europa ha tingut moltes menys ocasions que a la primera meitat com per arribar a sumar els tres punts.

VILADECANS: Javi Martínez, Galán (Gurrea, 72'), Gallo, Espi, Erik (Joan, 67'), Edgar, Víctor Garcia, Hugo (Lara, 26'), Álex (Cepeda, 45'), Garrido (Ivan, 67') i Biel.

EUROPA: Cordero, Bezis, Sicu, Dani, Morlans, Cardelús, Jandro (Aiman, 67'), Sergi, Adnane (Batu, 87'), Celma (Julen, 55') i Samsó (Suly, 89').

ÀRBITRE: Joan Cols Ràfols (Penedès-Garraf), assistit per Jordi Ortiz Torrez (Vallès Occidental) i Irene López Brustenga (Vallès Occidental).

TARGETES: Grogues a Hugo, Ivan, Cepeda i al tècnic Alberto Triguero (Viladecans) i a Cardelús (Europa).

GOLS: 0-1 (Morlans, 27'); 1-1 (Víctor García, 52').