Un empat per estrenar categoria

06 Setembre 2015 Redacció
Estrena amb un punt Estrena amb un punt Arxiu CE Europa (Àngel Garreta)

L'Europa B estrenava ahir la seva presència a Segona Catalana per primer cop a la història i ho va fer contra un equip també nouvingut, l'FP Hermes, fruit de l'adquisició de la plaça de l'antic Equipo Ja. Tots dos equips van signar taules (0-0).

Lliga, Jornada 1 · Segona Catalana grup II · 05/09/15 · 18 hores

HERMES 0 - 0 EUROPA

No hi va haver gols en el primer partit de la competició, on el conjunt dirigit per David Vilajoana s'estrenava fora de casa. Les ocasions dels dos conjunts no van tenir els seus fruits i en un duel competit els locals van tenir alguna ocasió més que els escapulats.

L'Europa no va poder aprofitar la superioritat d'efectius sobre la gespa que va tenir a partir del minut 67, quan el local Pitu va veure la segona cartulina groga, deixant el seu equip amb deu homes durant 23 minuts. L'Europa B s'estrena sumant.

La fitxa tècnica · Acta de la FCF

HERMES: Francis, Rachid, Djibi, Pitu, Omar, Serrano, Negro (Garrido, 60'), Abril (Bedmar, 60'), Adil (Ferri, 67'), Baby i Moussa (Marcos, 83').

EUROPA: Pablo, Guille, Kevin, Alberto, Fidi, Chispas (Valdés, 60'), Ferri (Borrull, 65'), Xavi, Carlos Torrentbó, Rodón i Blanes (Lozano, 77').

ÀRBITRE: Lluís Espallargas Casellas.

TARGETES: Grogues a Pitu -dues i expulsió minut 67-. Moussa, Serrano, Rachid i Baby (Hermes) i a Carlos Torrentbó, Valdés i Kevin (Europa).