CasaVicens

Un gol a un quart d'hora del final condemna el Filial a la segona derrota consecutiva

22 Setembre 2018 Redacció
Sosa en una acció del matx disptuat avui Sosa en una acció del matx disptuat avui Jordi Batuecas

L'Europa B no ha pogut sumar avui al Nou Sardenya en la visita del Molletense a l'estadi. Els visitants s'han endut el duel per la mínima (0-1).

Lliga · Jornada 4 · 22/09/18 · 18:15 hores

0 - 1 MOLLETENSE

L'equip escapulat no ha sabut imposar el seu estil de joc sobre la gespa del Nou Sardenya i ha encaixat la segona derrota consecutiva de la lliga, la primera a l'estadi gracienc. El Molletense, amb un joc directe, ha tingut el partit controlat i ha fet diana al minut 77 en una rematada de cap a l'àrea petita després d'un servei de banda.

Tot i intentar-ho, l'equip europeista no ha trobat com foradar la porteria del seu rivla en el partit d'aquesta tarda. El conjunt dirigit per Agustín Peraita podria haver sumat un punt en el darrer instant del temps afegit, però la rematada de Jan Calvillo, dins el minut 95, ha acabat marxant fora llepant el pal.

EUROPA: Lluís, Ignasi, Unai (Kengo, 59'), Rafa, Marc Muñoz, Albert Grau (Caldú, 62'), Sosa, Castells, Javi, Soto (Joan Pijuan, 82') i Pepe (Jan, 62').

MOLLETENSE: Gerard, Armando, Santiago (Pol, 82'), David Cordón, Obong (Robert, 88'), Luís, Marc (Xavier, 68'), Abel (Pau, 63'), Alberto, Francesc (David Sánchez, 82') i Josué.

ÀRBITRE: Víctor Moreno Martínez (Baix Llobregat), assistit per Daniel Lucas Gómez i Carlos Guerrero Muñoz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Albert Grau, Sosa, Marc Muñoz, Javi i l'auxiliar Víctor Saavedra (Europa) i a Abel, Luís, Santiago i el delegat José Carlos Fernández (Molletense).

GOLS: 0-1 (Obong, 77').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.