Una darrera acció determinant

11 Maig 2024 Redacció
Una acció del matx Una acció del matx Jordi Batuecas

El duel de filials de Lliga Elit ha acabat amb una agònica victòria del Sabadell B al minut 90 (1-0) que li permet assolir també la Tercera RFEF.

Lliga · Jornada 29 · 11/05/24 · Nova Creu Alta · 16 hores

SABADELL B
1 - 0 EUROPA

Era el duel de la jornada amb, fins i tot, canvi d'escenari. L'encontre s'ha jugat a la Nova Creu Alta i els locals, in extremis, han obtingut la victòria que, com el campió Europa, li permet assolir la segona plaça d'ascens directe a Tercera. L'Europa ha estat qui ha tingut la millor ocasió del primer temps en un xut d'Aiman que ha marxat fora. Del cantó arlequinat, cap aproximació amb perill real.

L'Europa ha controlat millor aquest període, però tampoc ha gaudit de més opcions clares de gol. A la represa, mateixa tònica de partit en un duel que semblava abocat a l'empat final, però una diana arlequinada quan el duel entrava al minut 90 de joc, ha deixat els punts a Sabadell.

D'aquesta manera els dos filials de la categoria assoleixen l'ascens a Tercera RFEF, l'Europa a més com a campió, a l'espera de quins equips disputen i assoleixen la tercera plaça restant en la promoció d'ascens.

SABADELL B: Jabel, Pol, Iker (José Enrique, 85'), Hugo, Nacho, Albert Morral (Iván Sánchez, 45'), Josep (Javier, 74'), Alberto (Valter, 74'), Iván Bustamante (Albert García, 62'), Iván Tebar i Miquel.

EUROPA: Cordero, Bezis, Dani, Ibar (Suly, 85'), Jurado, Cardelús (Marc Anglès, 69'), Jandro (Julen, 56'), Sergi, Haitam (Ibe, 74'), Samsó (Aoi, 69') i Aiman.

ÀRBITRE: Aleix Blanch Orduña (Granollers), assistit per Salah Eddine Haouzi Fliflou (Maresme) i Sergio Cabezas Rubio (Granollers).

TARGETES: Grogues a Pol (Sabadell B) i a Cardelús, Ibar i Sergi (Europa).

GOLS: 1-0 (José Enrique, 90').