CasaVicens

Una maneta per tancar la primera volta!

Alegria al vestidor després del matx Alegria al vestidor després del matx

El Filial va golejar ahir a la nit l'Hermes (1-5) en el partit pendent que tenien els dos equps per tancar la primera volta del campionat.

Lliga · Jornada 16 · 18/01/17 · 21 hores

HERMES
1 - 5 EUROPA

El partit es va disputar onze dies després de la seva data prevista (el 7 de gener) per la defunció del pare de l'entrenador de l'Hermes. Tots dos equips, a més, havien de buscar una data abans de la finalització de la primera volta per normativa federativa. Ahir, Hermes i Europa van deixar per tancada la primera meitat del campionat.

Tot i el clar marcador final, malament van començar les coses pel conjunt escapulat al primer minut de joc. Mellado, jugador format a la base de l'Europa fa molts anys, va obrir el marcador només començar. No obstant, el Filial europeista no va deixar que la sorpresa durés gaires minuts. Tres després, Pol Grau empatava el matx per a, després, donar pas a un dels protagonistes de la nit, Ferran Esteve, autor d'un 'hat-trick'. El primer d'ells no va trigar en arribar, just al minut 9 de partit. L'Europa, en un obrir i tancar d'ulls, ja havia capgirat el marcador.

El tercer va arribar en un minut psicològic, el 44, obra també de Ferran Esteve. A la segona part, el màxim golejador de l'equip, Enrique, va fer el quart i ja al tram final del matx Ferran Esteve va arrodonir el seu compte particular. L'equip europeista rebrà diumenge (16:30 hores) el líder, la Guineueta, al Nou Sardenya. Tots dos equips estan separats per quatre punts i amb el gol average per decidir.

HERMES: Rivera, Chkirou, Adri Garcia (Edu Rodríguez, 73'), Vergés, Brizuela (Alberto López, 58'), Lobera (Canteria, 45'), Martí, David Garcia, Mellado (Hermida, 35'), Cristian Fernández (De la Calzada, 58') i Juan Jiménez.

EUROPA: Joan Compte, Guillem Albert, Pau Mas, Marc Vicente, Dani Jares, Camps (Ayllon, 68'), Ferran Esteve, Prats (Marty, 78'), Enrique (Pons, 80'), Pol Grau i Carreté (Rodon, 68').

ÀRBITRE: Artur Argelés Garcia (Barcelona), assistit per Marc Guàrdia Farré i Alejandro Domínguez Garcia (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Rivera, Martí i David Garcia (Hermes).

GOLS: 1-0 (Mellado, 1'); 1-1 (Pol Grau, 4'); 1-2 (Ferran Esteve, 9'); 1-3 (Ferran Esteve, 44'); 1-4 (Enrique, 50'); 1-5 (Ferran Esteve, 80').

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Partit que s'havia de jugar el dia 7 de gener però que es va ajornar per la mort del pare de l'entrenador de l'equip local. L'Europa tanca la primera volta en segona posició a un punt del líder, equip que rebrà el proper diumenge al Nou Sardenya.