Valuós empat contra el líder

19 Febrer 2017 Nicolás Arlanzón
L'Europa B duu uns darrers mesos de competició molt positius L'Europa B duu uns darrers mesos de competició molt positius Nicolás Arlanzón

Un ferm i voluntariós Europa B ha aconseguit rascar un punt a l'estadi (2-2) contra el líder del seu grup, el més que experimentat Mataró.

Lliga · Jornada 22 · 19/02/17 · 12:15 hores

2 - 2 MATARÓ

El Filial ha rebut avui la visita d’un dels favorits a l’ascens, un Mataró que porta sense perdre des de la jornada 7. Conscients de la importància de sumar punts contra els equips de la part alta de la taula, els de Vilajoana han sortit endollats des del començament. Després d’uns minuts inicials molt disputats, el Mataró ha tingut la primera ocasió del matx amb un xut de Castellano que ha acabat rebotant en un defensa gracienc.

La resposta dels escapulats no s’ha fet esperar gaire i, al minut 16, en una de les primeres ocasions de l’Europa B, Àlex ha fet el primer gol del matí (1-0). El davanter local, molt ben col·locat, ha enviat la pilota al fons de la xarxa al pentinar una precisa centrada de Ferran. Amb el resultat en contra, els visitants no han trigat en reaccionar i l’espai entre els minuts 20 i 30 ha estat un autèntic malson pels de casa. Primer, Luna ha fet el 1-1 amb un llançament de falta des de la frontal que ha acabat entrant després de picar en la barrera. Tot seguit, els de Mataró han consumat la seva ràpida remuntada gràcies a una rematada de cap d’un González que ha rematat gairebé a plaer.

Poc abans del descans, els escapulats, enfadats després d’haver malbaratat el seu avantatge, han estat a punt de fer el 2-2. Álex, que ha quallat una bona primera part, no ha pogut batre a Garzón en el 1 contra 1. La tornada dels vestidors no ha pogut ser millor pels interessos graciencs. I es que Ferran, en una jugada molt similar a la del primer gol, ha fet el 2-2. El jove extrem, en aquesta ocasió, ha marcat un autèntic golàs amb un centre-xut des de la dreta que ha acabat entrant per l’escaire. Novament, després de l’empat, els mataronins han demostrat el seu potencial amb un parell de perilloses oportunitats que, per sort, Pablo ha solventat amb dues bones aturades. A falta de 10 minuts pel final, el Mataró s’ha quedat amb 10 per l’expulsió de García. Un fet que, tot i els seus intents, els graciencs no han estat capaços d’aprofitar.

L’Europa B, molt ferm al llarg de tot el partit, ha tingut la seva última ocasió en les botes d’un Ferran que ha enviat la pilota als núvols després d’una ràpida acció al contraatac. Quant el Mataró, Hernández ha estat a punt de decantar el matx al minut 87 amb una rematada que ha marxat fregant el pal. Amb aquest empat, el Filial es manté en una meritòria setena posició.

EUROPA: Pablo, Mata, Cuadri, Marc, Jares, Rodón (Curu, 73’) , Rodergas, Soto, Carreté (Alejandro, 55’), Álex (Ayllón, 73’) i Ferran.

MATARÓ: Joel, Isma (Lluís 62'), Kiku, Rueda, Willy, Fiti, Óscar (Sergio López 81'), Ricky, Marcelo (Sergio Urbano 68'), Palanco (Parri 81') i Aitor González (Bargalló 62').

ÀRBITRE: Javier Fernández, assistit per Adrián Sánchez i Ivan Salamanca.

TARGETES: Grogues a Alejandro (Europa) i a Parce, Aguilar, Garcia i Castrillo (Mataró). Vermella per doble groga a Garcia -minut 80- (Mataró).

GOLS: 1-0 (Álex, 15’); 1-1 (Luna, 24’); 1-2 (González, 25’); 2-2 (Ferran, 46’).

Campionat de lliga de Segona Catalana, grup II.

Taules contra l'actual líder de la categoria.