Victòria amb el líder a l'horitzó

Una imatge del partit disputat ahir Una imatge del partit disputat ahir Eva Hernández

Després de dos empats no es podia fallar. Tocava tornar a guanyar i així ho va fer l'Europa. En un partit molt seriós i ordenat les coses es van posar ràpidament de cara. Als 25 minuts els escapulats ja guanyaven per dos gols. El Pubilla Casas no va tenir en cap moment opció de discutir-li el partit a l'equip visitant (1-4 final).

Lliga · Jornada 23 · 07/03/15 (18 H) · Municipal Pubilla Casas · Crònica: Martí Puig

PUBILLA CASAS 1 - EUROPA 4

El Filial va sumar d'aquesta manera una important victòria abans de rebre la setmana que ve el líder a l'estadi. Encara no s'havien situat els dos equips al terreny de joc quan el Pubilla Casas ja encaixava el primer gol. Josa, arribant de segona línia, batia el porter rival creuant la pilota a mitja alçada. La centrada havia sigut de Blanes i Valdés havia deixat passar la pilota amb intel·ligència. Bones sensacions doncs pels visitants en l'inici del partit. La possessió no era gaire fluïda i el partit era més aviat disputat, però l'Europa estava molt ben plantat i donava en tot moment sensació de molta seguretat.

Així, quan tot just passaven vint minuts del xiulet inicial, Kevin, que ja havia gaudit d'una ocasió anteriorment, feia pujar el segon al marcador. Sol, al segon pal, va tenir temps per controlar i definir per sota les cames del porter. Superioritat visitant i domini clar del partit. Carlos, de mitja xilena, i Cuadri, engaltant un gran xut des de la frontal, van poder ampliar diferències, però el marcador no es va moure. S'arribava al descans en la mateixa línia. Més del mateix es va poder veure en la segona meitat. El Pubilla Casas va empènyer amb més ímpetu, intentant escurçar distàncies, però la defensa escapulada es mostrava en tot moment molt seriosa i Joan va tenir poca feina. S'ensumava més un tercer gol visitant que no pas un primer local. I així va ser.

Carlos, sempre atent, va aprofitar una passada de Valdés a l'interior de l'àrea per batre el porter amb cama esquerra. El partit, a mitja hora del final, ja estava resolt. Els locals seguien apretant intentant maquillar el marcador, però els escapulats seguien concentrats i no concedien oportunitats. A quatre pel final Valdés, aprofitant una ràpida sacada de porta de Joan i una deixada de cap de Guillem, ampliava distàncies batent amb tranquil·litat el porter rival en un mà a mà. I quan ja es complia el minut 90' el Pubilla Casas feia el gol de l'honor transformant un més que dubtós penal. El filial se situa ara a set punts del líder, que va perdre, i deu per sobre del tercer classificat. La setmana que ve la jornada pot ser decisiva: el primer classificat, el Fontsanta, visita l'estadi. Un duel que promet.

PUBILLA CASAS: Javi, David, Díaz (Oriol, 56'), Cristian, Marcos (Carlos, 56'), Rober (P. Raul, 45'), Darwin (Ruben, 60'), Silvestre, Ncogo, Cris, Alberto (Saul, 56').

EUROPA: Joan, Guillem, Kevin, Alberto (Fidi, 45'), Cuadri, Carlos Chipantasi (Antonio, 45'), Josa (Pablo, 70'), Rodón (Martí, 65'), Blanes (Nacho, 65'), Carlos, Valdés.

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez (Baix Llobregat).

TARGETES: Carlos i Saul (Pubilla Casas) i Carlos i Kevin (Europa).

GOLS: 0-1 (Josa, 3'); 0-2 (Kevin, 23'); 0-3 (Carlos, 62'); 0-4 (Valdés, 86'); 1-4 (Ncogo, 90').