CasaVicens

Victòria d'elit!

13 Gener 2024 Xavi de la Ossa
Sergi i Cardelús celebren un dels gols de la tarda Sergi i Cardelús celebren un dels gols de la tarda Lluís Basart

L'Europa B recupera el lideratge de la Lliga Elit després de guanyar amb superioritat el Sabadell B, candidat al títol (3-1).

Lliga · Jornada 14 · 13/01/24 · Estadi Nou Sardenya · 16 hores

3 - 1 SABADELL B

Hi ha victòries que queden gravades a la memòria i la del Filial masculí davant el ja anterior líder de la Lliga Elit és una d'elles. L'equip de Jonathan Ruiz no només recupera la primera posició de la màxima categoria catalana, sinó que treu distància respecte del tercer classificat, el Valls, que ha empatat el seu partit d'aquesta jornada. El bon futbol desplegat pels graciencs ha deixat sense arguments els arlequinats en un encontre que ha pogut trobar més àmplia distància per l'equip del Nou Sardenya.

L'Europa ha sortit a mossegar el seu rival des del primer minut d'encontre i a dominar-lo també amb el control de la pilota progressant en especial per bandes. Abans del quart d'hora Sergi ha obert la llauna engaltant una pilota des de segona línia per obrir el marcador. Abans ho havien intentat Adnane i Cardelús, aquest últim protagonista pel 2-0 definit amb molta qualitat en un xut des de la frontal amb rosca al segon pal. El Sabadell B ha tingut les seves oportunitats per retallar distàncies i ho ha aconseguit en una polèmica acció on l'àrbitre no ha xiulat una falta molt clara sobre Sergi i la jugada ha desencadenat en el 2-1.

El resultat podria haver estat més ampli pels locals al descans i més encara quan Aiman s'ha trobat sol davant Víctor en l'últim minut de la primera meitat i aquest ha aturat el mà a mà. A la represa s'ha mantingut el domini europeista, gaudint de bones oportunitats de Morlans, Batu i Adnane, que s'han trobat amb les estirades de Víctor i amb la fusta de la porteria del Nou Sardenya. Amb el partit arribant al seu tram final Buba ha retallat i enviat endins el definitiu 3-1 que ha deixat sense opcions el Sabadell B.

EUROPA: Álvaro, Bezis, Sicu (Aoi, 88'), Ibar, Morlans, Cardelús, Batu (Basart, 82'), Sergi, Buba, Adnane i Aiman (Jandro, 76').

SABADELL B: Víctor, Javi López (Pablo, 76'), Suárez, Morral (Ajani, 55'), Bonet, Salamanca (Albert García, 66'), Bustamante, Pereira (Sánchez, 66'), Jose Enrique, Ustrell i Tebar (Iker, 76').

ÀRBITRES: Joan Garcia Colomer (Penedès-Garraf), assistit per Adrià Sangrà Miquel (Lleida) i Marc Boleda Franco (Lleida).

TARGETES: Grogues a Álvaro, Batu, Buba, Celma, Jandro i Jonathan Ruiz -tècnic- (Europa) i a Salamanca (Sabadell B).

GOLS: 1-0 (Sergi, 10'); 2-0 (Cardelús, 23'); 2-1 (Jose Enrique, 30'); 3-1 (Buba, 85').