Fent de la necessitat virtut

23 Setembre 2021 Redacció
El Filial empata en el penúltim partit de pretemporada El Filial empata en el penúltim partit de pretemporada Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

Quart empat del Filial davant el Rubí (2-2) en el penúltim partit de la pretemporada.

Pretemporada · 23/09/21 · Municipal Can Rosés · 21:00 h.

RUBÍ 2 - 2 EUROPA

Partit en la línia dels disputats durant aquesta pretemporada pel Filial. L'Europa ha sortit intens, intentant jugar la pilota amb criteri i gaudint d'ocasions. L'equip gracienc, amb el domini de l'encontre i mostrant-se superior, ha gaudit de les millors arribades. No obstant això, en una mala cessió a Leon, Victor ha hagut de fer falta per evitar el gol local i han vist com l'han expulsat.

Amb un menys l'Europa ha tingut uns minuts de dubte on el Rubí ha agafat el domini del matx i ha gaudit de dues ocasions, però un gran Leon ha evitat mals majors. Amb els locals millor posicionats, els escapulats han sortit molt ràpidament a la contra i han aconseguit avançar-se gràcies a Ebrima, qui ha finalitzat la jugada.

A la segona part, els locals han sortit a fer-se amos del cuir i en una ocasió de córner han trobat l'empat. No ha estat el darrer gol del Rubí, que ha aprofitat una passada a Leon i posterior relliscada del porter europeista per fer el 2-1. A partir d'aleshores l'Europa ha tornat a dominar i ha gaudit de grans ocasions.

En una d'aquestes, sortint al contraatac, Gabri ha fet una carrera a la línia de fons i ha centrat al segon pal per la rematada de Lao, que ha posat el 2-2 a l'electrònic. La imatge de l'equip ha estat molt bona i inclús han gaudit d'alguna ocasió més, tot i que el marcador ha quedat en taules.

RUBÍ: Aleix Ruiz, Aitor, Álex Ruiz, Iván, Hicham, Villegas, Moha, Issam, Edgar, Roger i Ruy... Han completat la convocatòria i el partit: Iván, Guitart, Ortega, Padillo, Joan Poch, Navarro, Michael, Gerard i Jose.

EUROPA: Leon, Ryunosuke, Marcel, Victor, Guillem, Kengo, Ebrima, Sergi, Arnau, Angel i Dilem... Han completat la convocatòria i el partit: Manel, Vargas, Pol, Hayati, Lao, Sergi, Gabri, Michael i Pau.

ÀRBITRE: Oriol Cartiel Arasa (Vallès Occidental), assistit per Albert Garcia Ruiz i Hamza Ajeob Khomsi (del mateix col·legi).

TARGETES: Groga a Angel i vermella a Victor (Europa).

GOLS: 0-1 (Ebrima, 28'); 1-1 (Joan Poch, 67'); 2-1 (Joan Poch, 72'); 2-2 (Lao, 84').