Triomf contra un dels galls de Tercera RFEF

30 Agost 2023 Redacció
Una jugada del partit d'avui Una jugada del partit d'avui Lluís Basart

El Filial europeista ha sumat la victòria per 0-1 en la seva visita al Municipal Sagnier per jugar contra el Prat, equip recent descendit de Segona RFEF.

Una gran jugada de Samsó amb centrada de Sulayman Drammeh ha permès l'acció que ha acabat amb el gol en pròpia porta dels locals passat el quart d'hora d'encontre i que ha suposat el 0-1 amb què s'ha arribat al descans. Força ocasions escapulades en aquest primer període, a destacar dues amb Adnane com a protagonista, en un tram de partit on l'Europa s'ha mostrat superior. A la porteria pròpia, destacar només un mà a mà que s'ha solventat a favor dels graciencs com el perill més gran dels potablava en tot l'encontre.

A la represa, bones ocasions per a l'Europa, en especial una de Buba. Els locals s'han quedat amb deu jugadors per expulsió de Dani Molina poc abans de la mitja hora de joc després d'una entrada sobre Ayman. En conclusió, bon partit del Filial gracienc davant un equip de prestigi que juga una categoria per sobre i amb aspiracions de lluitar per l'ascens a Segona RFEF.