Calorós final

22 Maig 2022 Xavi de la Ossa
Paula López en acció de partit Paula López en acció de partit Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení posa punt final amb una victòria per la mínima a Vic (0-1) i sentencia la quarta posició.

Lliga · Jornada 30 · 22/05/22 · ZEM de Vic Annex · 16:00 h.

VIC RIUPRIMER 0 - 1 EUROPA

L'Europa ha tancat la Preferent Juvenil Femenina coneixent els resultats dels seus dos rivals directes, Espanyol i Damm, que han guanyat els seus respectius partits. Les escapulades han sumat també els tres punts davant el Vic Riuprimer en un partit treballat i molt físic a causa de la calor. Les gracienques han imposat el seu futbol de principi a final i han marcat abans d'arribar al descans en què ha estat l'únic gol al marcador.

Bona entrada de partit per l'Europa intentant tocar ràpid per arribar amb seguretat a porteria rival. Tot i que al principi ha costat fluir, a poc a poc les escapulades han anat trobant-se per enllaçar bones accions de joc. Les dues primeres oportunitats han estat pel Vic (al travesser), tot i que el perill durant tota la primera meitat l'ha generat l'Europa. Després d'alguns intents d'entrar combinant, les gracienques han vist porteria després d'una bona acció individual per l'esquerra que ha transformat meravellosament. El gol ha esperonat un Europa que abans del descans ha pressionat de valent el Vic, tot i que no ha generat prou per marxar a vestuaris amb el segon al marcador.

La represa ha mantingut el guió de partit per l'Europa, que a poc a poc ha anat caient fruit de l'exigència física provocada en part per la forta calor que s'ha viscut avui a la tarda a Vic. Les oportunitats han continuat sent per les gracienques amb una molt clara de Montse davant portera i un remat de la mateixa davantera a porta buida que ha marxat fora. Cap a la meitat de la segona part el Vic ha tornat a enviar el cuir al pal posant l'ensurt a la banda europeista, però l'acció i el perill no han anat a més. L'Europa ha continuat atacant fins al final del partit amb una bona assistència de Montse cap a Magda que no ha pogut definir.

S'acaba una nova campanya pel Juvenil A que tanca la lliga en una meritòria quarta posició per darrere de Barça, Damm i Espanyol. Les europeistes encaren ara la Copa Catalunya, que les enfrontarà en semifinals a les blaugranes. Som-hi!

VIC RIUPRIMER: Anna, Estrella, Martina, Carla, Queralt, Iris, Helena, Ari, Meri, Sampedro i Joana... Han completat el partit i la convocatòria: Nuria, Margot, Alexandra, Gore, Judit i Barniol.

EUROPA: Paula, Botello, Dani, Magda, Angi, Sepha, Neus, Paula López, Marina, Montse i Elena... Han completat el partit i la convocatòria: Anna, Judit, Vicky, Raquel, Martina, Cou i Canta.

ÀRBITRE: Pablo González Ferrer (Osona).

TARGETES: Grogues a Elba de Vega -cos tècnic- (Europa).

GOLS: 0-1 (Montse, 35').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

Últim partit del Juvenil A femení aquesta temporada que acaba en quarta posició en lliga.