Congelades

08 Novembre 2023 Xavi de la Ossa
Dani en acció de pressió sobre sortida rival Dani en acció de pressió sobre sortida rival Xavi de la Ossa

Sis dianes d'un Barcelona superior condemnen un Europa novament erràtic a la tercera derrota seguida a la Preferent Juvenil (6-0).

Lliga · Jornada 5 · 08/11/23 · 21 hores · CE Joan Gamper

BARCELONA 6 - 0 EUROPA

Girona ho va canviar tot. La setmana gran ha acabat essent la setmana negra d'un Europa que avui ha encaixat el tercer cop contundent i dolorós davant un rival que ha passat per sobre i que ha acabat de matar les aspiracions d'un Juvenil A que havia arrencat la temporada amb excel·lents resultats. Superades de manera clara en el joc i magnificat per les errades que han costat un marcador molt nombrós per a les culers.

L'arrencada elèctrica ha curtcircuitat en els primers dos minuts després que Martina hagi aprofitat un mal refús defensiu per fer el primer. Júlia ha provat d'enlluernar l'Europa amb un xut que ha picat al travesser i, sense temps encara d'arreglar la caixa de fusibles, un malentès entre Patri i Paula López ha provocat que la lateral hagi enviat el cuir al fons de la xarxa per fer pujar el segon d'un Barça que ha arriscat molt en sortida fent participar a Rocío per atraure l'equip gracienc molt amunt i trobar els espais a l'esquena. Als vint minuts de partit les blaugranes han fet el tercer en un xut posterior a una falta anotat per Daniela.

Les europeistes han fet una passa endavant i han intensificat la pressió per començar a robar en sortida, però les ocasions generades per Ander, Tati i Júlia no han inquietat la portera local. Patri ha salvat en un parell d'ocasions l'equip amb dues bones estirades, però no ha pogut evitar el quart abans del descans en una ràpida acció a l'espai que Clara ha enviat endins. A la represa s'ha mantingut el domini per part de les culers, que han buscat porteria amb insistència i l'han trobat en una acció de pilota aturada que Kautar ha materialitzat. Nova activació de l'Europa en atac amb una insistent Júlia, xut de Martina fora i cop de cap de Cruz també desviat. Anna, que sortia des de la banqueta, ha arrodonit la golejada local marcant el sisè.

BARCELONA: Rocío, Martina, Élia, Daniela, Noa Jiménez, Mariona, Ortega, Beatriz, Kautar, Romero i Laia... Han completat el partit i la convocatòria: Ari, Júlia, Nerea, Laura, Clara, Cristina, Anna, Ivet i Carlota.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Carro, Martina, Dani, Autero, Júlia, Tati, Paula i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Clara, Ander, Noa, Gisela, Cruz i Laura.

ÀRBITRE: Jordi Bejar Rabascall (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Dani, Carro, Júlia i Paula López (Europa).

GOLS: 1-0 (Martina, 2'); 2-0 (Paula López -pp-, 8'); 3-0 (Daniela, 20'); 4-0 (Clara, 38'); 5-0 (Kautar, 53'); 6-0 (Anna, 76').

Preferent Femení Juvenil.

Tercera derrota seguida del Juvenil A femení, que encaixa la derrota més contundent de la temporada. Primer partit de la temporada sense anotar cap gol.