Consolidació a la quarta posició!

03 Febrer 2024 Xavi de la Ossa
Clara celebra el 3-1 amb Martina del Rio Clara celebra el 3-1 amb Martina del Rio Xavi de la Ossa

Setena victòria seguida davant el Sant Gabriel al Nou Sardenya (3-1) per consolidar la quarta posició aprofitant la derrota d'Espanyol.

Lliga · Jornada 17 · 03/02/24 · 19:30 hores · Nou Sardenya

EUROPA 3 - 1 SANT GABRIEL

El Juvenil A manté el bon ritme (i les bones sensacions) competitives sumant la setena victòria seguida i fent-ho amb superioritat durant tot el partit. Si bé és cert que a la segona part el ritme ha estat més baix, la victòria ha estat justa per un equip que es consolida en les posicions de Copa Catalunya. L'encontre ha estat clarament per les europeistes, que han facturat abans del quart d'hora a pilota aturada gràcies al gol de Carro. Cinc minuts més tard Bella ha fet pujar el 2-0, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa el Sant Gabriel ha retallat distàncies mitjançant Ainara. Semblava que el partit s'ajustaria, però un golàs de Clara de falta a l'hora de partit ha decantat la balança. L'Europa podria haver marxat amb una diferència més gran al marcador, però Tati ha vist com li anul·laven una diana per fora de joc.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Carro, Arcos, Martina del Rio, Maria, Tati, Clara, Paula López i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Jana, Noa, Gisela, Cruz i Shaila.

SANT GABRIEL: Nuria, Saray, Irene, Aina, Laia, Castella, Carreras, Helena, Ana, Ainara i Yasmine... Covadonga, Montserrat, Julia, Laura, Mar, Paula i Serra.

ÀRBITRE: Enric Bureu Méndez (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Irina i Clara (Europa) i a Daniel Arias -cos tècnic- (Sant Gabriel).

GOLS: 1-0 (Carro, 12'); 2-0 (Bella, 17'); 2-1 (Ainara, 53'); 3-1 (Clara, 58').