Cop molt dolorós

12 Febrer 2022 Xavi de la Ossa
Montse en un partit en què no han sortit les coses en atac Montse en un partit en què no han sortit les coses en atac Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení cau per la mínima (1-0) al camp del Girona després de ser superior durant tot el partit.

Lliga · Jornada 18 · 12/02/22 · Municipal Torres de Palau · 12:30 h.

GIRONA 1 - 0 EUROPA

Fa una setmana el Juvenil A femení de l'Europa aconseguia tornar a la victòria després de perdre contra el Barcelona al Nou Sardenya. La bona dinàmica semblava haver tornat, però a terres gironines les escapulades han vist com els tres punts s'escapaven després de ser superiors durant tot el partit. La intensitat de les locals i el bon treball defensiu fan que l'equip sumi la seva segona derrota aquesta campanya.

Inici de molt nivell per a l'Europa, que s'ha plantat sobre la gespa amb la clara intenció de dominar l'encontre davant un Girona combatiu i que ha volgut igualar forces. Montse ha avisat als primers compassos amb una pilota picada que ha anat molt alta i s'ha estavellat al travesser. Tot i això, la tònica ha estat un altre, ja que les gracienques han estat molt presents a camp contrari, però les poques ocasions que han generat no han comportat un perill real per les blanc-i-vermelles.

Amb l'equip bolcat les gironines han aprofitat per fer mal en una acció combinada que ha acabat amb una pilota llarga a l'àrea escapulada i Clàudia ha aprofitat que Anna ha sortit tard per picar-la i fer el primer. Ha estat un cop dur, però la moral de l'Europa ha pujat de seguida en introduir canvis i gaudir d'un parell d'ocasions clares, amb un cop de cap de Júlia que ha marxat fregant el pal. L'equip escapulat s'ha encoratjat i ha avassallat el seu rival, tant en joc com en opcions, però no ha pogut moure el marcador abans del descans.

Segona part de màxima superioritat des del primer instant. Res més sortir de vestuaris Magda ha provat amb un xut de lluny que ha marxat desviat. Les gracienques han atacat molt bé per bandes i Nany ha anat fent retocs per desordenar la defensa gironina i trobar més i millors espais. L'Europa ha aconseguit arribar a 3/4 amb claredat, fruit d'una ràpida circulació de pilota i de bona recuperació després de pèrdua comandada per una descomunal Elena en faceta defensiva.

Tot i això, poques idees en zona de finalització, definició tova i un Girona que s'ha anat fent fort a mesura que passaven els minuts. Al final l'Europa no ha pogut girar un marcador que s'ha quedat en 1-0 assenyalant la segona derrota aquesta temporada.

GIRONA: Relat, Maria, Anna, Alba, Abril, Smrawit, Marina, Clàudia, Julia, Laia i Irene... Han completat el partit i la convocatòria: Nerea, Xènia, Carla, Parareda, Thais i Nina.

EUROPA: Anna, Mariona, Botello, Raquel, Dani, Magda, Cou, Neus, Sara, Paula López i Montse... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Martina, Angi, Marina, Elena i Júlia.

ÀRBITRE: Agata González Rodríguez (Girona).