Dura i molt dolorosa derrota

30 Abril 2022 Xavi de la Ossa
Dani en una de les accions del matx Dani en una de les accions del matx Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení es retroba, de manera dolorosa, amb la derrota davant la Damm al Nou Sardenya (0-3).

Lliga · Jornada 27 · 30/04/22 · Nou Sardenya · 19:30 h.

EUROPA 0 - 3 DAMM

Dia important al Nou Sardenya pel Juvenil A femení, que tenia la primera oportunitat per a classificar-se de manera matemàtica per a la Copa Catalunya. Guanyant la Damm i esperant la derrota de la Fontsanta contra el Barcelona era suficient per somniar, però la realitat ha estat més dura que la imaginació i les cerveseres han inundat l'estadi gracienc amb grans dosis d'efectivitat i una defensa molt sòlida liderada per una estel·lar Yaiza.

Mala primera part de l'Europa ja des de l'inici quan ha rebut el primer gol per part de Gisela després d'un mal refús d'Anna. Amb només una ocasió a favor, per part d'Angi, la Damm ha fet el segon, aquesta vegada a través d'un tir de Rocio. Les escapulades s'han anat trobant més còmodes sobre la gespa, però la falta d'idees i la bona interpretació de la pressió de les vermelles no ha permès les locals desenvolupar tot el seu potencial. Tot i això, hi han hagut ocasions, però les bones aturades de la portera visitant han impedit qualsevol esperança.
Anna també ha hagut de treballar de valent, en especial a la segona meitat, quan el partit ha estat quinze minuts aturat a causa d'una acció on Dani s'ha estavellat contra una rival i s'ha fet un trau al pòmul. Amb la jugadora europeista recuperada la Damm ha marcat el tercer i ha deixat el matx encarrilat davant un Europa que les ha tingut molt clares, en especial una de Sepha que s'ha trobat amb una estirada felina de Yaiza.

Cop dur, inesperat i molt dolorós per les gracienques. Una victòria avui hauria deixat les coses molt de cara pel tram exigent de campionat, però la derrota apropa a la Damm fins a tres punts i podria deixar l'Espanyol a dos si suma de tres el seu encontre aquesta jornada. La Copa Catalunya s'haurà de barallar fins al final.

EUROPA: Anna, Raquel, Magda, Angi, Cou, Sepha, Neus, Sara, Paula López, Dani i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Batalla, Vicky, Elena, Marina i Laura.

DAMM: Yaiza, Gisela, Judith, Aina, Rocio, Nuria, Gemma, Nerea, Alba, Gisela i Ariadna... Han completat el partit i la convocatòria: Patricia, Carla, Paula, Sofia, Laia, Brao i Pujol.

ÀRBITRA: Jonathan Perez Herrera (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Júlia, Sara, Vicky i Neus (Europa) i a Yaiza (Damm).

GOLS: 0-1 (Gisela, 3'); 0-2 (Rocio, 17'); 0-3 (Ariadna, 70').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

Primera derrota en set partits pel Juvenil A femení. Lluita intensa per les quatre primeres posicions que donen accés a Copa Catalunya.