Frenada dolorosa

12 Novembre 2022 Redacció
Neus en partit del Juvenil A com a visitant Neus en partit del Juvenil A com a visitant Arxiu CE Europa (Xavi de la Ossa)

Derrota dolorosa del Juvenil A femení davant el Reus (2-1) a domicili que trenca una ratxa molt positiva.

Lliga · Jornada 8 · 12/11/22 · Municipal de Reus - Annex 1 · 13:00 h.

FUNDACIÓ REUS 2 - 1 EUROPA

Cop duríssim el que ha patit l'Europa a terres reusenques després d'agafar una bona dinámica tant en joc com en resultats amb una enorme remuntada davant l'Espanyol a la Vila de Gràcia la setmana anterior. Els pitjors pronòstics s'han complert quan al minut 9 Lucia ha aprofitat una errada de Raquel en sortida per superar Paula, avui defensant la porteria escapulada.

Les gracienques només han avisat a pilota aturada amb una Martina del Rio que ha estat a punt de sorprendre en un tir de falta. L'Europa ha fet fins a quatre canvis a la mitja hora de partit i quan semblava que s'estava començant a sentir còmode ha rebut el segon pal en forma de transició del Reus aprofitant que l'equip estava avançat. 2-0 un minut abans del temps de descans.

Les europeistes han sortit amb aires renovats a la segona meitat, canviant el sistema i les intencions clares d'anar pel partit. Dit i fet, tres minuts ha tardat l'equip a retallar distàncies en una acció d'estratègia on el Reus s'ha acabat marcant en pròpia porteria. Tot seguit, Nil ha gaudit d'una ocasió manifesta per fer l'empat, però s'ha topat amb una bona intervenció de Júlia. En aquesta acció s'ha acabat l'energia escapulada per capgirar el marcador.

El partit s'ha transformat i l'Europa ha perdut la cara al joc i la seva personalitat com a equip. El Reus, molt còmode, ha fet el seu matx jugant amb resultat i temps. Mala posada en escena per les gracienques, que han perdut tres punts claus per assegurar la segona posició rebent la pròxima setmana a un Vic que vindrà pels punts al Nou Sardenya.

FUNDACIÓ REUS: Júlia, Janira, Noa, Aina, Laura, Ivet, Elsa, Anna, Lucia, Gisbert i Paula... Han completat el partit i la convocatòria: Núria, Yolanda, Abril, Olivia, Lindio, Balsebre i Leire.

EUROPA: Paula, Sonia, Mariona, Raquel, Magda, Maya, Paula López, Maria, Martina del Rio, Berta i Brook... Han completat el partit i la convocatòria: Laia, Vicky, Carro, Martina, Neus, Júlia, Marina i Nil.

ÀRBITRE: Sergio Castillo Ledesma (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Aina, Laura, Lucia i Olivia (Fundació Reus) i a Raquel (Europa).

GOLS: 1-0 (Lucia, 9'); 2-0 (Paula, 39'); 2-1 (Noa -pp-, 43').