L'objectiu a una passa

20 Abril 2024 Àlex Martínez
Celebració d'un dels tres gols al Nou Sardenya Celebració d'un dels tres gols al Nou Sardenya Àlex Martínez

L'Europa goleja el Sant Cugat en un partit de màxima superioritat al Nou Sardenya que deixa la Copa Catalunya a punt de caramel (3-0).

Lliga · Jornada 26 · 20/04/24 · 18h. · Nou Sardenya

EUROPA 3 - 0 SANT CUGAT

No hi ha treva i menys quan l'objectiu és a tocar. El Juvenil A segueix mantenint la intensitat en el tram final de temporada amb l'objectiu de tancar la Copa el més aviat possible. Avui era important guanyar per deixar-ho a una sola passa (empat o derrota del Reus a camp de l'Espanyol sumat a una victòria europeista) i així ha estat. L'Europa ha sortit amb molta intensitat i ha tornat a aprofitar els primers minuts per avançar-se en el partit amb gol d'Ander al minut tres.

Les escapulades han estat clares dominadores del joc aconseguint arribar a l'àrea contrària amb facilitat, joc ràpid i combinatiu i amb bones passades a l'espai per deixar les davanteres en molt bona posició de finalització. Júlia, després d'un parell d'ocasions clares prèvies, ha fet pujar el segon gol a l'electrònic en un mà a mà que ha resolt sense dificultats regatejant la portera. Per la seva part, el Sant Cugat no ha generat perill a la porteria defensada per Paula González, fent el primer xut a la mitja hora, de falta. Sota els pals visitants, la portera ha estat molt atenta i ha impedit, amb sortides i diverses aturades, que l'Europa no arribés al descans amb una major diferència al marcador.

La segona meitat ha estat més tranquil·la, amb les locals de nou tenint el control de la pilota i generant jugades d'atac. El Sant Cugat no ha generat cap ocasió de perill que hagi requerit l'actuació de Paula. Per la seva part, la portera rival que ha entrat al descans ha tingut un parell de bones aturades, però no ha pogut fer res en una centrada de Maria on no ha arribat Autero i ha acabat aprofitant Bella per fer el tercer i últim de la tarda.

Partit rodó amb tres gols i una porteria zero que deixa l'equip, ara sí, a les portes d'assegurar la presència a la Copa Catalunya d'enguany.

EUROPA: Paula González, Núria, Irina, Carro, Arcos, Martina del Rio, Maria, Júlia, Ander, Paula i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Patri, Blanca Sitges, Autero, Tati, Marta Pérez, Noa, Gisela i Shaila.

SANT CUGAT: Paula, Sara, Daniela, Jessica Laia, Michelle, Julia, Berta, Naharro, Dunia, Quiteria i Cristina... Han completat el partit i la convocatòria: Àgueda, Porqueras, Laura, Judit i Carla.

ÀRBITRE: Marcos Fernández Quintero (Barcelona).

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Ander, 3'); 2-0 (Júlia, 28'); 3-0 (Bella, 60').

Preferent Femení Juvenil.

Blanca Sitges, jugadora de l'Infantil A, ha fet el seu debut oficial amb el Juvenil A. Amb aquesta victòria, si el Reus no guanya demà al camp de l'Espanyol, l'Europa serà matemàticament equip de Copa Catalunya.