Les cames no fallen

05 Maig 2024 Àlex Martínez
Tres punts més al sac! Tres punts més al sac! Àlex Martínez

El Juvenil A femení de l'Europa ha solventat amb victòria el tercer partit en sis dies superant per 3-0 el Reus en el duel jugat al Nou Sardenya.

Lliga · Jornada 27 · 04/05/24 · 19:30 h. · Estadi Nou Sardenya

3 - 0 REUS

Haver jugat en dimecres en un gran esforç per ser el primer equip en derrotar en lliga al Levante Las Planas no va impedir una nova victòria del Juvenil A gracienc. El primer gol es va fer esperar i, després d'uns quants avisos a la porteria rival amb pilotes a l'esquena, Ander va regatejar la portera i va marcar el primer del vespre.

Autero, amb una bona rematada, va fer el segon a nou minuts d'arribar al descans. A la represa, amb l'Europa realitzant diversos canvis per gestionar càrrega de minuts, va seguir mantenint la intensitat i, al minut 49, Irina, rematant de cap a la sortida d'un córner, va enviar el tercer al fons de la xarxa.

El Reus va tenir moments de més possessió i presència en camp europeista, però no va ser suficient per a retallar distàncies. Cal destacar el debut de Daniela del Rio i Aina López i l'acumulació de més minuts per Shaila López.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Carro, Autero, Tati, Ander, Noa, Paula López, Bella i Mariona... Han completat el partit i la convocatòria: Daniela del Rio, Paula Arcos, Martina, Maria, Júlia, Aina, Gisela i Shaila.

REUS: Anna Steinmetz, Maria, Noa, Yolanda, Laura, Ivet, Lucia, Anna Gisbert, Leire, Aina i Judit... Han completat el partit i la convocatòria: Lucía, Olivia, Laia i Azahara.

ÀRBITRE: Valentino Peña (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Autero (Europa) i a Laura, Ivet, Yolanda i a Christian Daniel Claro -cos tècnic- (Reus).

GOLS: 1-0 (Ander, 8'); 2-0 (Autero, 31'); 3-0 (Irina, 49').