Les semis, a l’èpica, millor

La celebració de la victòria sota la pluja La celebració de la victòria sota la pluja Àlex Martínez

L’Europa guanya per la mínima a l’última jugada del partit i es planta per segon any consecutiu a la final de la Copa Catalunya contra el Barça. (1-0)

Copa Catalunya · Semifinal · 01/06/24 · 19:30h. · Nou Sardenya

EUROPA 1 - 0 LEVANTE LAS PLANAS

La semifinal, guanyada a l’èpica, millor. El Juvenil A, que l’any passat ja va passar a la final guanyant als penals, tornarà a ser el rival del Barça per guanyar la Copa Catalunya.

Va ser un partit dur i en molts trams complicat, amb les rivals apretant fort i arribant a l’àrea amb perill. La primera part va comptar amb diverses ocasions per part del conjunt visitant que va aturar Patri o van anar fora per poc. Les escapulades, però, van saber aguantar bé i el rival va patir amb alguna arribada a la primera part.

A la segona part, a mida anava avançant el partit, tots dos equips van començar a buscar encara amb més ganes el gol fins que, amb el minut 80 ja visible al videomarcador, una jugada d’errors i rebots va acabar amb Tati enviant la pilota al fons de la porteria per fer l’1-0 que ens donaria el passi a la final.

Gran partit viscut en un Nou Sardenya amb la tribuna plena, amb molta presència de futbol base, que ens permet ser dissabte a Manresa amb opcions de guanyar la primera Copa Catalunya juvenil pel Club.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Marina, Martina del Río, Maria Llorens, Autero, Júlia, Tati, Ander i Paula López. Han completat el partit i la convocatòria: Paula González, Paula Arcos, Clara, Noa, Gisela, Carla, Shaila, Mariona i Bella.

LEVANTE LAS PLANAS: Carla, Martina, Nerea, Paula, Valeria, Aitana, Carla, Laia, Emma, Mar i Natàlia. Han completat el partit i la convocatòria: Claudia, Maria, Gemma, Valentina, Noa, Rocío, Ingrid, Neus i Giselle

ÀRBITRE: Pauli Teruel Soler (Barcelona)

TARGETES: Irina i Clara (Europa) i Mar (Levante Las Planas). Vermella a Adri Freire entrenador de porteres.

GOLS: 1-0 (Tati, 80').

Semifinals de Copa Catalunya.

Victòria contra les segones classificades de Lliga. Diumenge l'equip buscarà el títol contra el Barça. Partit disputat en el seu tram final sota una intensa pluja.