Per la mínima... Amb superioritat!

21 Gener 2024 Redacció
L'equip celebra els tres punts un cop acabat el partit L'equip celebra els tres punts un cop acabat el partit CE Europa

El Juvenil A allarga la bona dinàmica per fer-se fort a la quarta plaça amb una victòria de mèrit al sempre difícil camp de l'Igualada (0-1).

Lliga · Jornada 15 · 21/01/24 · 18:20 hores · CEM Les Comes

IGUALADA 0 - 1 EUROPA

Tot i que la victòria ha estat per la mínima (0-1) el partit bé podria haver acabat amb un resultat més ampli per a l'Europa, que ha estat superior a un Igualada que ha pressionat molt bé la sortida des del darrere, però que no ha pogut capgirar la diana inicial gracienca en una bona acció per banda finalitzada amb xut creuat a la sortida d'un retall d'Ander. Minuts després, Irina s'ha obert la cella en un xoc amb una futbolista rival i ha hagut de retirar-se del partit per rebre punts a la ferida.

Els minuts que han precedit el 0-1 han estat de màxima superioritat per les escapulades, que han dominat amb pilota i podrien haver tancat el partit, situació que no s'ha donat i ha permès que l'Igualada hagi pogut desajustar el partit provocant errors rivals en circulació. A la segona part, l'Europa ha canviat la sortida de pilota per intentar salvar la pressió. Les blaves han buscat acumular molta gent per sortir a la contra i han carregat àrea amb faltes i centres laterals constants. L'empat ha estat a prop, però un bon refús de Patri sobre la línia ho ha evitat.

L'equip de Nany Haces també ha gaudit d'ocasions per tancar el partit a la represa amb una acció de Maria que s'ha trobat amb l'aturada d'Aina, qui també ha tret la mà en un xut de Jana (del Juvenil B) que posteriorment ha tocat el pal. Bones sensacions en un partit on l'equip comptava amb moltes baixes (només 13 efectives de la plantilla), amb protagonisme per futbolistes de la base com la mencionada Jana i Martita (de l'Infantil A) i amb una nova porteria a zero que permet tornar a sumar de tres.

IGUALADA: Aina, Laura, Nora, Marina, Laia, Jessica Iginadolor, Jana, Carlota, Janira, Claudia i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Ivet, Maria, Arlet, Anna, Judith i Mariona.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Carro, Arcos, Martina del Rio, Maria, Clara, Ander, Shaila i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Laia, Jana, Martita, Noa i Gisela.

ÀRBITRE: Hassane Kossiri Siffou (Anoia).

TARGETES: Grogues a Víctor Ramírez -cos tècnic-, Carro i Jana (Europa).

GOLS: 0-1 (Ander, 5').

Preferent Femení Juvenil.

Cinquena victòria seguida i setè partit sense perdre. Debut en partit oficial amb el Juvenil A de Jana (Juvenil B) i Martita (Infantil A).