Retorn a l'èpica!

13 Gener 2024 Xavi de la Ossa
Esclata la bogeria al Nou Sardenya amb el 2-1 a l'últim minut Esclata la bogeria al Nou Sardenya amb el 2-1 a l'últim minut Xavi de la Ossa

Emocionant victòria 'in extremis' del Juvenil A en la seva estrena de l'any 2024 davant el Cornellà al Nou Sardenya (2-1).

Lliga · Jornada 14 · 12/01/24 · 20 hores · Nou Sardenya

EUROPA 2 - 1 CORNELLÀ

El Juvenil A de les remuntades ha tornat. L'equip dirigit per Nany Haces suma la seva primera victòria del 2024 a l'èpica i batallant un partit complicat fins al final. Davant hi havia un Cornellà convertit en una de les sensacions de la primera volta del campionat i que venia al Nou Sardenya amb ganes de continuar el seu bon paper a la Preferent. Venint de tres victòries seguides, l'última molt treballada al camp del Reus per tancar el 2023, era vital aconseguir els tres punts per continuar aspirant a les posicions de Copa Catalunya. Amb patiment màxim i fins a dues ocasions fallades al final del partit abans de marcar el gol, però la victòria es queda a casa.

I no ha estat per falta de mereixements. Les escapulades han sortit amb agressivitat pels tres punts. Intenses en la pressió i mossegant després de pèrdua, l'Europa ha arrencat amb una pilota al pal de Bella. Contra tot pronòstic veient els dos equips sobre la gespa, les verdes s'han avançat al minut 24 gràcies a la diana de Nuria. Les locals no han deixat d'insistir i no han necessitat ni tres minuts per empatar en una acció que ha iniciat Martina del Rio amb passada en profunditat amb l'exterior i que ha finalitzat Bella amb qualitat.

Les accions més clares de la tarda han estat europeistes i la jugadora que més ha intervingut per part del Cornellà ha estat la seva portera. Les ocasions que no han marxat fora s'han trobat amb les constants intervencions d'una Nerea que ha completat un gran partit. L'Europa s'ha passat tot el segon temps buscant àrea rival i s'ha trobat també amb un pal d'Autero. Arribant al final, les de Nany Haces han tingut les dues més clares del partit en una passada de la mort de Maria cap a Tati a la que aquesta última no ha arribat per molt poc i un mà a mà de Bella amb Nerea que ha tret la portera.

Després d'aquestes dues accions semblava que l'empat era el resultat que quedaria al marcador, però passat el 80 Paula López ha centrat una falta a la frontal de l'àrea, la pilota s'ha enverinat i ha acabat entrant fent esclatar la banqueta de l'Europa. Tres punts molt importants per deixar un rival directe enrere i fer-se fortes a la quarta posició.

EUROPA: Paula, Irina, Carro, Martina del Rio, Maria, Júlia, Tati, Clara, Ander, Shaila i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Patri, Núria, Arcos, Autero, Noa, Paula López, Gisela i Cruz.

CORNELLÀ: Nerea, Natalia, Andrea, Maria, Lucia, Emma, Anna, Nuria, Sonia, Joana i Paula... Han completat el partit i la convocatòria: Abril, Minerva, Ana, Yanira, Vera, Iris, Nerea i Brithany.

ÀRBITRA: Coral Couso Cuadrado (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Núria (Europa) i a Andrea, Maria i Nuria (Cornellà).

GOLS: 0-1 (Nuria, 23'); 1-1 (Bella, 26'); 2-1 (Paula López, 80').

Preferent Femení Juvenil.

Primera victòria del 2024 pel Juvenil A. Quarta victòria seguida a Preferent i sisè partit seguit sense perdre.