Sabent competir!

07 Octubre 2023 Xavi de la Ossa
Núria en acció durant el partit Núria en acció durant el partit Àlex Martínez

Quarta victòria seguida pel Juvenil A, que es col·loca líder provisional de la Preferent després de guanyar la Damm a Horta (1-4).

Lliga · Jornada 4 · 07/10/23 · 12 hores · Municipal Feliu i Codina

DAMM 1 - 4 EUROPA

No ha estat el partit més brillant per part de l'Europa, que ha posat fi a 841 minuts seguits sense encaixar en lliga quan ha rebut la diana de Carla Esteban que obria el marcador per a la Damm en una situació atípica, la d'anar darrere al marcador, que no s'havia donat encara aquest any. L'equip cerveser ha estat més intens en l'inici de partit i ha sorprès un Europa que ha tardat a entrar.

Les primeres dues accions han estat per la Damm, però la més perillosa (abans del gol) ha arribat al quart d'hora de partit quan una passada en llarg ha deixat Elsa sola davant Patri i, per sort pels interessos graciencs, l'ha estavellat al lateral de la xarxa. L'1-0 prèviament mencionat no ha fet trontollar l'equip, que entre intents per progressar, ha trobat un tir molt llunyà de Tati que ha obligat a l'estirada de Martina i el rebot ha caigut als peus d'Arcos per empatar el matx. Les locals han pogut marxar amb el 2-1, però l'estirada providencial de Patri ha evitat la diana d'Alba.

Més activa la Damm a la represa davant un Europa que ha aguantat el tipus en tot moment. La primera acció de les vermelles (avui equipades de negre) ha acabat amb errada davant porteria. Amb ocasions, com la rematada de cap de Carro, les europeistes han aconseguit revertir la dinàmica i capgirar el marcador fent-lo més consistent. Al 54' una assistència d'Ander cap a Bella ha deixat la davantera sola davant porteria pel 2-1.

Guió diferent, Europa consolidat i la Damm que no ha tornat a arribar amb perill a porteria de Patri. Al minut 71, Júlia ha tancat el partit amb el 3-1 després d'una bona acció i passada de Dani des de la dreta i Autero ha rubricat la golejada a l'últim minut per portar l'equip a una momentània primera posició per continuar lluitant a la part alta de la categoria.

DAMM: Martina, Corti, Brao, Aina, Carla Alemany, Laia, Carla Esteban, Ainara, Alba, Ingrid i Elsa... Han completat el partit i la convocatòria: Polo, Maria, Oller, Ester, Rocío, Olalla, Lydia, Clàudia i Serna.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Carro, Arcos, Dani, Autero, Júlia, Tati, Ander i Paula López... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Martina, Maria, Clara, Noa, Cruz i Bella.

ÀRBITRE: Sergio Sánchez Pin (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Ester i Claudia (Damm) i a Autero, Paula López i Irina (Europa).

GOLS: 1-0 (Carla Esteban, 18'); 1-1 (Arcos, 23'); 1-2 (Bella, 54'); 1-3 (Júlia, 73'); 1-4 (Autero, 79').

Preferent Femení Juvenil.

Quarta victòria seguida. L'Europa trenca una ratxa de 10 partits seguits en lliga (841 minuts en total) sense encaixar un gol. Estrena golejadora d'Arcos i Autero en partit oficial amb la samarreta escapulada.