Segones!

05 Novembre 2022 Xavi de la Ossa
Foto final amb futbolistes del Filial i Primer Equip animant el Juvenil A Foto final amb futbolistes del Filial i Primer Equip animant el Juvenil A Xavi de la Ossa

Victòria de molt prestigi l'aconseguida pel Juvenil A femení al Nou Sardenya davant l'Espanyol (4-3) per obtenir la segona plaça.

Lliga · Jornada 7 · 05/11/22 · Nou Sardenya · 19:30 h.

EUROPA 4 - 3 ESPANYOL

La temporada passada en clau Juvenil A va ser històrica per molts factors, però cap d'ells va ser poder guanyar l'Espanyol. Dos empats en els dos encontres disputats eren el precedent més immediat fins avui. Les gracienques tornen a apuntar-se una fita històrica al seu palmarès en aconseguir doblegar el que fins ara era segon classificat empatat a punts. Amb aquests tres punts patits, treballats i més que merescuts l'equip escapulat tancarà la setena jornada de la Preferent Juvenil per darrere del líder, un FC Barcelona que no dona treva.

El futbol no regala absolutament res i bé ho sap un Europa que ha treballat de valent per assolir una de les victòries de més valor de tota la temporada. L'arrencada d'encontre ha estat un xut creuat de Mar que ha refusat una gran Laia, amb actuació destacada avui, a córner. Pocs minuts després, l'Espanyol ha fet el 0-1 obra de Nayara, amb resposta quasi immediata de Maya, que ha traçat una gran paràbola per posar l'empat al partit.

A partir d'aquí l'encontre ha estat boig amb l'Espanyol avançant-se al marcador i les gracienques igualant-lo. Això sí, la primera part quant a joc ha estat clarament per les locals, que han dominat i combinat amb el cuir als peus. Les periques s'han tornat a posar per endavant amb l'1-2 obra de Nayara i l'Europa s'ha desmelenat de cara a porteria amb ocasions de Magda i Dani abans d'una nova obra de Maya, que ha replicat l'acció del primer gol per posar el 2-2 a l'electrònic.

L'Espanyol ha arribat, però s'ha trobat amb una excel·lent Laia, que ha fet fins a tres aturades clares per evitar mals majors. A més a més, a l'últim minut de la primera meitat un cop de cap de Dani que ha acabat en gol ha estat anul·lat per fora de joc. Això no ha privat de veure un Europa molt més agressiu a la sortida de vestidors amb ocasions molt clares per donar-li la volta a l'encontre. Mar, però, s'ha encarregat de posar la por al cos a les europeistes enviant un xut al travesser.

Maria ha respost amb una centrada-xut que també s'ha estavellat a la fusta i en la continuació de l'acció les periques han traçat un contraatac que ha acabat amb el 2-3 obra de Mar. Cop molt dur per un Europa que estava fent més mèrit per endur-se els punts que les seves rivals i que no ha deixat de creure fins a capgirar el partit. Ni cinc minuts han passat quan Maria, a deu minuts del final, ha clavat l'empat a tres. No contentes amb això, les escapulades han anat decididament pel partit quan l'Espanyol donava per bo l'empat i en una acció de Nil en l'últim minut reglamentari de joc el 4-3, els tres punts i la segona plaça s'han quedat al Nou Sardenya.

EUROPA: Laia, Vicky, Mariona, Raquel, Neus, Magda, Júlia, Maya, Paula López, Berta i Dani... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Sonia, Marina, Nil, Maria, Martina del Rio i Brook.

ESPANYOL: Irina, Judit, Aina, AItana, Valentina, Nayara, Carla, Mar, Tània, Nerea i Greta... Han completat el partit i la convocatòria: Veronica, Gemma, Lucia, Emma, Noa i Nerea.

ÀRBITRE: Rubén Serra Sanz (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Paula López, Neus i Maya (Europa) i a Nayara i Aida -entrenadora- (Espanyol).

GOLS: 0-1 (Nayara, 8'); 1-1 (Maya, 18'); 1-2 (Nayara, 21'); 2-2 (Maya, 32'); 2-3 (Mar, 65'); 3-3 (Maria, 71'); 4-3 (Nil, 79').

Preferent Femení Juvenil.

Quarta victòria seguida, tercera davant rival un rival directe. L'Europa tanca la setena jornada en segona posició de la taula.