Sense frens!

02 Maig 2024 Àlex Martínez
Un vespre històric en l'actual lliga Un vespre històric en l'actual lliga Àlex Martínez

L’Europa recupera amb victòria i un autèntic partidàs la jornada 23 de la lliga contra un Levante Las Planas fins ara invicte al campionat (1-2).

Lliga · Jornada 23 · 02/05/24 · 20 h. · Mpal. Les Planes

LEVANTE LAS PLANAS
1 - 2 EUROPA

Desplaçament molt complicat el que encarava el Juvenil A femení davant un Levante Las Planas que no havia perdut cap partit i que havia guanyat a Gràcia per 1-4. L’equip, però, va sortit a competir amb tot i es va endur una merescuda victòria. Les gracienques van entendre a la perfecció el partit i, tot i que els primers minuts les rivals van pressionar molt a dalt, l’Europa es va fer amb el domini del partit ràpidament.

Amb un bloc molt sòlid a nivell defensiu i una molt bona pressió es van impedir les arribades contràries i el conjunt escapulat va començar a generar perill. Tati, amb un xut impressionant des del mig del camp, va marcat el primer amb un golàs batent una portera que no va poder arribar a la pilota. La segona meitat, que requeria més control i calma, va ser tot el contrari. La necessitat de marcar del Levante i, entre altres targetes, l’expulsió de tres membres de l’staff europeista, van convertit el partit en una constant d’anades i vingudes que Júlia, al minut 69 va aprofitat per, regatejant la portera, convertir el segon gol gracienc.

Les locals van marcat el seu únic gol ficant-se dins el partit al minut 80 amb un bon xut que es va colar a la porteria de Patri. Destacable l’esforç, treball i sacrifici d’aquest grup per fer un autèntic partidàs, garantir els tres punts i sumar la vintena victòria de la temporada.

LEVANTE LAS PLANAS: Noa, Marina, Martina, Gemma, Paula, Valeria, Aitana, Valentina, Carla Júlia, Laia i Mar... Han completat el partit i la convocatòria: Carla Abdón, Claudia, Giselle, Rocio, Emma, Ingrid, Júlia, Neus i Naiara.

EUROPA: Patri, Núria, Irina, Carro, Martina, Maria, Júlia, Tati, Ander, Paula López i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Paula Arcos, Autero, Mariona, Noa, Gisela, Cruz i Shaila.

ÀRBITRE: Javier Tabares Ramírez (Baix Llobregat).

TARGETES: Grogues a Júlia, Autero, Irina, Paula Arcos Yannick Llaugé -cos tècnic- i Nany Haces -cos tècnic- (Europa). Vermelles directes a Adri Freire i Víctor Ramírez -cos tècnic, minut 49- (Europa).

GOLS: 0-1 (Tati, 32'); 0-2 (Júlia, 69'); 1-2 (Carla Júlia, 80').

Preferent Femení Juvenil.

L'Europa aconsegueix ser el primer equip que derrota el Levante Las Planas aquesta temporada.