Sense treva!

20 Octubre 2023 Xavi de la Ossa
Paula López celebra el segon gol de la tarda Paula López celebra el segon gol de la tarda Àlex Martínez

Cinquena victòria consecutiva pel Juvenil A europeista tombant La Roca PBB, un dels equips més en forma, amb contundència a casa (8-0).

Lliga · Jornada 6 · 22/10/23 · 19:30 hores · Nou Sardenya

EUROPA 8 - 0 LA ROCA PBB

Nany Haces advertia a la prèvia del partit de la dificultat d'enfrontar-se a La Roca, equip que havia guanyat tot en l'arrencada de lliga a excepció de l'encontre contra Espanyol. Partit molt seriós de les europeistes on ha sortit tot el que s'ha treballat durant la setmana. Versió molt superior de l'Europa, que no ha donat cap opció a l'equip visitant, que tot i els canvis tàctics, no ha pogut competir al Nou Sardenya.

Ben aviat ha obert la llauna Clara marcant un golàs en una acció d'estratègia a la sortida d'un córner. Paula López ha fet el segon minuts després en una bona jugada d'equip que ha deixat la lateral sola davant porteria definint amb qualitat alt al pal llarg. El treball gracienc ha tornat a tenir efecte passada la mitja hora, quan Carro ha clavat de cap el tercer a la sortida d'un córner. Abans del descans, Ander i Núria han fet créixer una mica més la renda i al minut 40 Autero ha anotat de falta després que Inés hagi vist la vermella directa.

Poca història més a la represa amb dues dianes més, una d'Emma en pròpia porta, i el segon de la tarda d'Ander a quinze minuts del final per tancar una nova victòria que permet l'equip mantenir la lluita en les tres primeres posicions de la taula.

EUROPA: Paula, Núria, Carro, Dani, Autero, Clara, Ander, Noa, Paula López, Gisela i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Patri, Irina, Arcos, Maria, Júlia, Tati i Laura.

LA ROCA PBB: Xantal, Edna, Emma, Mariona, Paula, Ona, Alexia, Naiara, Inés, Berta i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Sira, Adriana, Mariona, Daniela i Judit.

ÀRBITRE: Martín González Muelas (Barcelona).

TARGETES: Groga a Tati (Europa). Expulsió per vermella directa d'Inés (La Roca PBB).

GOLS: 1-0 (Clara, 13'); 2-0 (Paula López, 17'); 3-0 (Carro, 33'); 4-0 (Ander, 35'); 5-0 (Núria, 38'); 6-0 (Autero, 40'); 7-0 (Emma -pp-, 57'); 8-0 (Ander, 75').

Preferent Femení Juvenil.

Cinquena victòria seguida i quart partit sense encaixar. L'últim partit que el Juvenil A va guanyar per 8-0 va ser el 13/03/22 a la J21 de Preferent Juvenil davant el Llerona al Nou Sardenya.