Tres punts amb marge per a més

16 Setembre 2023 Xavi de la Ossa
Bella celebra l’1-0 davant el Sabadell Bella celebra l’1-0 davant el Sabadell Àlex Martínez

Estrena discreta, però victoriosa del Juvenil A al Nou Sardenya davant el Sabadell (2-0).

Lliga · Jornada 1 · 16/09/23 · 12:30 h. · Nou Sardenya

EUROPA 2 - 0 SABADELL

Ha arrencat amb dubtes l'Europa, que tot i gaudir del domini de la pilota no ha trobat amb claredat la porteria rival. Tati ha estat protagonista en la primera meitat perquè ha estat la futbolista més activa amb una pilotada al travesser i dues accions que no han anat entre els tres pals. L'equip s'ha activat els últims deu minuts, exhibint una versió més ofensiva, que ha trobat el premi en una jugada de Bella, qui l'ha picat per sobre portera amb qualitat per avançar les seves al descans.

A la sortida de vestidors, les gracienques han mossegat encara més i amb millors arribades, tot i que sense finalitzar, en especial per banda dreta amb una activa Júlia. Les arlequinades han pressionat a la cerca de l'empat, però el partit s'ha acabat definint en una acció molt semblant a la del primer cop, aquesta vegada amb vaselina d'Ander endins.

L'Europa ha pogut fer més gran la diferència en el marcador de no ser per la defensa del Sabadell, que les ha tret fins i tot sota la línia. Al final, els punts s'han quedat al Nou Sardenya en l'estrena de la nova temporada.

EUROPA: Paula, Núria, Irina, Carro, Martina, Dani, Júlia, Tati, Clara, Paula López i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Patri, Arcos, Autero, Ander, Noa, Gisela i Cruz.

SABADELL: Sade, Veronica, Adriana, Júlia, Queralt, Yaiza, Natalia, Sara, Claudia, Ivet i Natasha... Han completat i la convocatòria: Celia, Nora, Elena, Leire, Ainhoa, Nora, Ballester i Mariona.

ÀRBITRE: Aida Monago del Rio (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Irina (Europa) i a Júlia i Mariona (Sabadell). Expulsió per doble targeta groga a Nora (Sabadell).

GOLS: 1-0 (Bella, 37'); 2-0 (Ander, 70').

Preferent Femení Juvenil.

Bella i Ander estrenen el caseller de gols aquesta temporada. Primera porteria a zero.