Tres punts de caràcter!

29 Octubre 2022 Xavi de la Ossa
Dani celebra amb Mariona el 0-2 Dani celebra amb Mariona el 0-2 Xavi de la Ossa

Tercera victòria seguida pel Juvenil A femení escapulat i segona de nivell a domicili davant la Damm per 0-2.

Lliga · Jornada 6 · 29/10/22 · Mpal. Feliu i Codina · 16:00 h.

DAMM 0 - 2 EUROPA

Un dels xocs més intensos del que va de temporada pel Juvenil A femení s'ha disputat al Feliu i Codina. Damm i Europa han volgut ser protagonistes amb pilota, però sense especular i, per tant, llençant a l'atac al mínim espai generat per fer mal al rival. Partit intens, amb ritme i moltes disputes al mig del camp.

La primera ocasió l'ha generat Maya, en el que ha estat la mínima ocasió gracienca abans del vendaval cerveser amb accions de 19, 7, 3 i 19 novament. La resposta de l'Europa ha estat contundent amb un xutàs de Maya que ha refusat la portera amb ajuda del travesser i Maria, atenta al rebot, ha clavat el primer. La primera part ha acabat amb un intercanvi de cops: un de Maya per tres de la Damm, amb un mà a mà de 7 davant Laia que s'ha trobat amb la cama de la portera escapulada, que ha refusat a córner.

A la represa la Damm ha pressionat per intentar donar-li la volta a un partit que tenia en contra. L'Europa no ha perdut la cara al matx i ha defensat els constants atacs cervesers. Ha costat restar organitzades, però novament la nova actuació defensiva, encapçalada per Laia, ha evitat mals majors. Les gracienques han gaudit de poques ocasions, però les que han generat han portat molt de perill. Maya ha pogut marcar en una centrada de Neus per esquerra i deu minuts més tard Neus ha centrat cap a Dani que ha clavat el 2-0 definitiu.

A dos minuts del final, Nil ha clavat un gol d'esperó que no ha pujat per fora de joc, però això no ha afectat el resultat final.

DAMM: Yaiza, Brao, Lydia, Rocío, Alemany, Torre, Gómez, Laia, Julià, Pujol i Meri Gil... Han completat el partit i la convocatòria: Polo, Lozen, García, Mirón, Marina, Esteban i Cris.

EUROPA: Laia, Brook, Raquel, Vicky, Neus, Mariona, Dani, Maria, Berta, Maya i Júlia... Han completat el partit i la convocatòria: Paula, Paula López, Martina del Rio, Nil, Magda, Sonia i Marina.

ÀRBITRE: Raul Rivera López (Barcelona).

TARGETES: Groga a Raquel i a Berta (Europa).

GOLS: 0-1 (Maria, 26'); 0-2 (Dani, 58').