Un punt que allarga la mala dinàmica

10 Novembre 2023 Xavi de la Ossa
Paula López disputa la pilota amb la capitana rival Paula López disputa la pilota amb la capitana rival Xavi de la Ossa

Tot i sumar un punt després de tres derrotes seguides, el Juvenil A no aixeca cap en un mal partit al camp del Vic Riuprimer (1-1).

Lliga · Jornada 9 · 11/11/23 · 15:30 hores · Mpal. Ramon Cunill i Casajuana

VIC RIUPRIMER 1 - 1 EUROPA

Un punt tan amarg que fa olor de derrota. Dues unitats que l'Europa no suma després d'avançar-se al marcador gràcies a la diana de Carro abans del descans i que ha donat aire a un equip que ha patit molt sobre el Ramon Cunill i Casajuana. Les gracienques no s'han adaptat a les dimensions (petites) del camp ni a la intensitat d'un Vic que ha portat el pes de l'encontre i no l'ha sabut definir amb el rival tocat.

La primera acció d'Autero en l'arrencada semblava sacsejar les males sensacions europeistes en l'últim mes, però ha estat un miratge. L'Europa no s'ha trobat sobre la gespa davant un Vic que ha aprofitat tots els condicionants per imposar una alta intensitat, mossegant en tot moment en cerca d'uns punts que eren vida per la seva situació a la taula. Tot i això, l'equip dirigit per Nany Haces ha persistit per arribar a Bella i Ander. Núria ha tingut la segona ocasió a la mitja hora en un xut llunyà de falta desviat per Meritxell.

El gol de Carrola, la millor del partit, abans del descans, ha donat empenta a l'Europa anotant el 0-1 amb un cop de cap al primer pal a la sortida d'un córner. No obstant això, el gol no ha canviat gaire el guió del partit i, de fet, el Vic Riuprimer ha fet passes endavant per intentar l'empat que ha arribat minuts més tard en una acció atacant local que Sampe ha enviat al fons de la xarxa. Els nervis, la precipitació i les imprecisions han marcat el ritme de partit per les escapulades, que han acabat la jornada mantenint les males sensacions de les darreres setmanes, tot i haver sumat un punt.

VIC RIUPRIMER: Meritxell, Mireia, Mariona, Carla, Ona, Marina Denisa, Helena, Guardia, Sampe, Ari i Jana... Han completat el partit i la convocatòria: Berta, Aitana, Anna, Amal i Bruna.

EUROPA: Paula, Núria, Carro, Martina, Dani, Autero, Tati, Clara, Ander, Paula López i Bella... Han completat el partit i la convocatòria: Patri, Irina, Maria, Júlia, Noa, Gisela, Cruz i Laura.

ÀRBITRE: Eloy Ruiz Camacho (Osona).

TARGETES: Grogues a Núria i Carro (Europa).

GOLS: 0-1 (Carro, 37'); 1-1 (Sampe, 54').

Preferent Femení Juvenil.

Cinquè partit seguit sense conèixer la victòria. L'Europa suma un empat després de tres derrotes que, a falta dels partits dels rivals directes, el deixen en tercera posició.