Victòria no apta per a cardíacs!

08 Gener 2022 Xavi de la Ossa
Júlia celebra el gol a l'últim minut de partit Júlia celebra el gol a l'últim minut de partit Xavi de la Ossa

El Juvenil A femení comença el 2022 amb una victòria al temps d'afegit davant la Fontsanta, un dels equips potents de la lliga (2-1).

Lliga · Jornada 13 · 08/01/22 · Estadi Nou Sardenya · 18:15 h.

EUROPA 2 - 1 FONTSANTA-FATJÓ

El futbol és una capsa d'emocions i el Juvenil A femení és expert en portar-les al límit. Després d'una contundent victòria davant la Damm per tancar el 2021, el nou any ha començat amb un duel davant la Fontsanta, un altre rival de la zona alta de la taula, en un partit on les escapulades han anat de menys a més i en què la victòria s'ha quedat al Nou Sardenya després d'aconseguir el gol en els darrers compassos de l'encontre.

Els dos equips han arrencat amb un ritme frenètic, tot i que ha estat la Fontsanta qui ha aconseguit posar més intensitat en els primers compassos. Ambdós conjunts han gaudit d'ocasions clares per obrir el marcador en un tram de partit d'allò més entretingut per a l'espectador neutral; dues oportunitats visitants, un xut creuat de Sepha, una gran aturada de Paula a Marta i un mà a mà de Montse davant Ainhoa que ha aturat la portera.

Passats els primers quinze minuts de màxima intensitat el partit ha tingut una petita treva fins que Africa ha provat de lluny obligant Paula a estirar-se de nou, Maryangel ha estavellat la pilota al travesser i Montse ha gaudit d'un nou mà a mà davant Ainhoa que ha rebutjat la portera de la Fontsanta. Tres accions de perill molt clares que han posat fi a la primera meitat.

L'Europa ha avisat a la represa amb una passada de Mariona cap a Neus, qui s'ha trobat amb Ainhoa. Ha estat la darrera ocasió clara en uns minuts de tranquil·litat que han precedit al gol de la Fontsanta després que Sara s'hagi quedat sola davant Anna definint a la perfecció. Les gracienques han apujat la intensitat i han obtingut el premi quan Montse ha aprofitat una deixada de Sepha per empatar l'encontre.

El partit, però, encara ha deixat un acte final moltes vegades vist si parlem del Juvenil A femení. A l'últim compàs del matx Júlia ha arrencat a córrer amb el cuir des del mig del camp, ha encarat Ainhoa i ha enviat la pilota endins per fer esclatar la banqueta i els espectadors presents a les grades del Nou Sardenya. L'equip aconsegueix una victòria de nivell i consolida la segona plaça a dues jornades d'acabar la primera volta.

EUROPA: Paula, Mariona, Botello, Raquel, Cou, Sepha, Neus, Sara, Elena, Paula L i Montse... Han completat el partit i la convocatòria: Anna, Vicky, Martina, Magda, Marina, Dani i Júlia.

FONTSANTA-FATJÓ: Ainhoa, Samara, Farreras, Marta, Maria, Africa, Martina, Sara, Paris, Maryangel i Lidia... Han completat el partit i la convocatòria: Iriam, Noemi, Nicole, Alba i Aina.

ÀRBITRE: Martin González Muelas (Barcelona).

TARGETES: Groga a Mariona i doble groga i vermella a Montse (Europa).

GOLS: 0-1 (Paris, 63'); 1-1 (Montse, 68'); 2-1 (Júlia, 80').

Lliga Preferent Femení Juvenil.

Quarta victòria consecutiva. La victòria davant la Fontsanta deixa l'Europa en segona posició amb 31 punts, a només cinc del Barcelona (primer classificat).