A les portes de l'empat

05 Febrer 2017 Nicolás Arlanzón
Una acció del matx jugat al Nou Sardenya Una acció del matx jugat al Nou Sardenya Nicolás Arlanzón

El Juvenil A va fer mèrits per, almenys, rascar un punt davant un Cornellà B (1-2) que dorm líder i va dominar la primera meitat del matx.

Lliga · Jornada 21 · 04/02/17 · 17:15 hores

1
- 2 CORNELLÀ B

El Juvenil A va rebre ahir la visita d’un dels equips punters de la Lliga Nacional Juvenil: el Cornellà B. El matx no va poder començar pitjor pels interessos dels graciencs, ja que els visitants es van avançar quan només s’havien disputat 4 minuts de joc. Aprofitant un error defensiu dels locals en un servei de falta, Kilian va fer el primer gol de la tarda al superar amb una precisa definició la sortida del porter local. Un minut més tard, Velis va respondre amb un xut que va picar el travesser.

Tot seguit, Alieu va enviar la pilota al lateral de la xarxa després d’una bona acció individual. Un nou error dels europeistes, que van tenir moltíssims problemes per sortir des del darrere amb la pilota, va propiciar el segon gol del juvenil B del Cornellà. Al minut 16, Enrique no va perdonar i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Aquest 0-2 no va frenar els de Gonzalo Riutort, que van tenir nombroses oportunitats per deixar el partit sentenciat abans del descans. La més clara, al minut 44, quan Lluis va haver de lluir-se amb una eficaç intervenció. Amb l’inici de la segona part va arribar la fi del domini del Cornellà.

Després d’una ocasió inicial dels verds, els escapulats van tirar d’orgull i van mostrar una versió molt millorada. La primera oportunitat d’escurçar el marcador va arribar de la mà de Parra, que va enviar l’esfèrica al travesser després de rebre una precisa centrada des de la banda. Minuts més tard Jose ho va provar des de la distància. Les ocasions més clares dels graciencs van arribar a pilota aturada. De fet, poc després que Navarro estavellés la pilota al pal en una falta, Adrián va fer l'1-2 en una nova pilota penjada a l’àrea. Aquest gol va donar ales a un equip que va estar a punt de fer el 2-2 en diverses ocasions.

Qui va estar més a prop va ser Navarro, que, després que Roman enviés la pilota als núvols en un dels atacs més clars del Cornellà, va tornar a posar a proba a un Oriol que es va haver de multiplicar en aquesta segona meitat. Tot i els seus esforç, el Juvenil A, que va veure com Pandiani era expulsat al minut 55 per demanar a l’àrbitre que no es perdés temps i com el seu ajudant rebia el mateix càstig per protestar una dura falta sobre Jose, va tornar a pagar la seva falta de punteria i va tornar a perdre després de dues agòniques victòries.

EUROPA: Lluis, Barroso, Miró (Piquer, 72’), Adrián, Óscar, Viver (Ezequiel, 84’), Alieu, Velis (Jose, 46’), Tatay, Parra i Ranera (Navarro, 46’).

CORNELLÀ B: Oriol, Marc, Ignasi, Marc, Pau, Adrián, Retuerto (Pol, 73’), Cristian, Kilian (Niell, 55’), Enrique (Olivares, 73’) i Ryuya (Roman, 81’).

ÀRBITRE: Bernat Mas, assistit per Jordi Torres i Albert Puigdellibol.

TARGETES: Grogues a Óscar, Tatay, Parra i Jose (Europa) i a Retuerto, Javier i Marc (Cornellà). Vermella a Walter Pandiani i Juan Ignacio Ibarra (1r i 2n entrenador de l’Europa).

GOLS: 0-1 (Kilian, 4’); 0-2 (Enrique, 16’); 1-2 (Adrián, 59’).

Campionat de Lliga Nacional juvenil, grup VII.