A quatre punts del líder!

14 Novembre 2018 Àngel Garreta
Joel, en una acció del primer temps del partit a l'estadi Joel, en una acció del primer temps del partit a l'estadi Àngel Garreta

El Juvenil A de l'Europa s'ha endut els tres punts del partit que tenia ajornat contra El Olivar (2-0) i puja fins la quarta posició a la taula.

Lliga · Jornada 9 · 14/11/18 · 20 hores

2 - 0 EL OLIVAR

Els escapulats han resolt amb solvència el duel que tenien ajornat contra El Olivar. Els graciencs han dominat tot el partit i han trobat el premi dels gols només començar la segona part. A l'inici del matx, els dos equips han començat molt accelerats. Del cantó local, l'Europa ha gaudit de molts serveis de cantonada en els primers 15 minuts. Passat el quart d'hora ha arribat la primera ocasió clara en una jugada personal d'Ariel des del mig del camp, regatejant tothom i acabant per engaltar un xut des de la frontal que ha acabat en córner. A la sortida del servei de cantonada, pilota pentinada al segon pal on Sori, de cap, ha rematat forçat a les mans del porter.

Al minut 28 el golejador de la tarda, Iñaki, podria haver obert la llauna, però el seu xut creuat des de l'àrea gran ha topat amb la base del pal de la porteria aragonesa. A la represa, premi a la insistència al primer minut: passada entre defenses d'Ariel per a Iñaki i el davanter europeista que ha etzibat un cacau pel pal curt impossible d'aturar pel porrter Daniel. Era l'1-0. Sobre l'hora de joc, l'Europa gairebé fa el segon en una acció còmica on un defensa visitant ha cedit malament amb el cap al seu porter. La pilota s'ha dirigit lentament cap a porteria a l'altura del pal llarg, però Daniel ha salvat sobre la línia traient una mà. La pilota, morta a l'àrea petita, ha estat rematada per Iñaki, però aquesta ha topat sobre el cos del porter estirat a terra i, finalment, un defensa ha refusat a córner.

Parlant de serveis de cantonada, un córner al minut 65 ha suposat el gol de la tranquil·litat: la pilota ha arribat al primer pal, Ariel ha realitzat una acrobàtica assistència amb el taló per elevar la pilota fins al segon pal i Iñaki, entrant a rematar amb tot, ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb el cap. Era el 2-0 i gairebé la fi de les opcions d'un voluntariós El Olivar però que no ha trobat rematades clares de gol en tot l'encontre. Al tram final, destacar una topada cap contra cap de Bruno que ha obligat a atendre el jugador escapulat -amb un trau al cap- i restar sobre la gespa amb 10 jugadors durant uns quatre minuts. Finalment Bruno s'ha pogut incorporar al partit per disputar els darrers instants i celebrar un important triomf amb els companys.

EUROPA: Èric, Adra (Torre, 69'), Llava, Sori, Jordi, Bruno, Joel (Galan, 64'), Masip, Iñaki (Óscar, 76'), Osorio (Gabri, 74') i Ariel.

EL OLIVAR: Daniel Artero, Alfredo (Enrique, 72'), Rafael, Carlos Montllor (Iván Azón, 55'), Carlos Ferruz (Miguel, 75'), Jorge, Ivan Vicente, Juan, Daniel Salas (Alberto, 65'), Mario i Asier.

ÀRBITRE: Xavier Ariño Jiménez, assistit per Ali El Khadiri i Gabriel Rodríguez.

TARGETES: Grogues a Rafael i Carlos Ferruz (El Olivar).

GOLS: 1-0 (Iñaki, 46'); 2-0 (Iñaki, 65').

Campionat de Divisió d'Honor grup III.

Partit disputat entre setmana per posar la lliga al dia. En el seu moment l'encontre, que s'havia de jugar el 27 d'octubre del 2018 a les 17:15 hores, es va ajornar per la forta pluja caiguda sobre la gespa del Nou Sardenya.