A remolc a Mallorca per un primer minut fatídic

12 Febrer 2023 Redacció
Imatge del duel disputat a Mallorca Imatge del duel disputat a Mallorca Lluís Basart

Un gol al primer minut del matx complica d'inici la sortida del Juvenil A masculí al camp del Mallorca, on ha caigut 2-0.

Lliga · Jornada 20 · 12/02/23 · Camp Tomeu Serra · 16 h.

MALLORCA 2 - 0 EUROPA

L'encontre ha començat de la pitjor manera possible: una gran sortida de pilota dels locals ha finalitzat amb un xut al fons de la xarxa que ha suposat l'1-0. Tocava anar a remolc gairebé sense temps per prendre-li les mides al camp i al rival.

Malgrat això, l'Europa ha desplegat acte seguit un gran futbol, on el control de pilota i les ocasions han estat el denominador comú pels visitants en els primers 45 minuts, havent de lamentar la lesió de Bernardo als 20 minuts d'encontre. A la represa, l'Europa ha mantingut la seva tònica sense variar el pla de partit per a intentar la remuntada.

Amb tot, quan millor estaven els graciencs ha arribat el cop definitiu quan una ràpida acció de servei de banda per la banda dreta ha finalitzat amb el segon i definitiu gol, el de la sentència d'un encontre on l'Europa ha mostrat millor feina que marcador final.

MALLORCA: Marc, Daniel, Santiago, Pablo (Nicolás, 71'), Erik, Martí, Adrian, Miquel Jan (Miguel Calatayud, 71'), Miquel Bernadí, Alberto i Víctor (Diego, 56').

EUROPA: Vacas, Batu, Sascha, Basart, Vera (Andreu, 77'), Alejandro (Roman, 77'), Boussid (Aron, 64'), Bernardo (Willy, 20'), Vici, Julen i Plaza (Amate, 64').

ÀRBITRE: Miguel Domato Pedreira (Balear), assistit per Gabriel Rodríguez Kruger i Ismael García Navarro (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Martí i Miquel Jan (Mallorca) i a Plaza i Julen (Europa).

GOLS: 1-0 (Víctor, 1'); 2-0 (Daniel, 53').