A remolc de la pilota aturada

13 Març 2016 Redacció
Imatge del duel de la primera volta a Gràcia Imatge del duel de la primera volta a Gràcia Arxiu CE Europa (Nicolás Arlanzón)

Dos gols en la primera mitja hora de partit a la sortida d'un córner han fet anar a remolc un Juvenil A que, a més, s'ha quedat amb deu efectius al minut 37 per doble groga a Aldana. Resultat final: Cambrils 4 - Europa 1.

Lliga Nacional · Jornada 25 · 13/03/16 · 11:45 hores

CAMBRILS
4 - 1 EUROPA

No troba la manera de sortit de la dinàmica negativa de resultats el Juvenil A del conjunt gracienc. A Cambrils, en duel disputat aquest matí, l'Europa ha encaixat dos gols fruit de l'estratègia a la sortida d'un córner. El primer, al minut 18 obra d'Ivan Jiménez. El segon, a la mitja hora, transformat per Nicolás. Ha semblat reaccionar el quadre escapulat pocs instants després amb el 2-1 de Soto, però tot s'ha girat definitivament en contra amb la doble groga a Aldana a vuit minuts pel descans del partit.

A la represa, l'Europa ha tingut alguna arribada i ocasió malgrat la inferioritat, però el Cambrils ha posat el 3-1 al marcador passada l'hora de partit gràcies a Escobedo. Amb l'Europa totalment decidit a l'atac, intentant sumar un punt a la desesperada, ha arribat el quart quan el partit agonitzava. En una contra, Igor ha fet el gol de la sentència local.

CAMBRILS: José Luís, Melich, Batista, Nicolás, Colomé, Tahull (Joel Sarmiento, 58'), Ramon Nicolau (Igor, 76'), Brian, Ivan Jiménez, Aaron (Eudald, 66') i Escobedo.

EUROPA: Tomás, Sergi Vicente, Blanes, Marc Vicente, Carlos Díaz, Varona (Pol, 69'), Lozano (Guti, 55'), Aldana, Soto, Prats (Heredia, 81') i Esteve.

ÀRBITRE: Juan Antonio Navarro Garcia (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Melich, Colomé i Aaron (Cambrils) i a Aldana -dues i expulsió minut 37-, Sergi Vicente i Marc Vicente (Europa).

GOLS: 1-0 (Ivan Jiménez, 18'); 2-0 (Nicolás, 31'); 2-1 (Soto, 34'); 3-1 (Escobedo, 65'); 4-1 (Igor, 89').

Jornada 25 del campionat regular de la Lliga Nacional Juvenil.

Cinquè partit seguit sense guanyar (quatre derrotes i un empat).