A remolc des de l'inici

20 Novembre 2021 Redacció
Un fotograma de l'emissió del partit pel canal YouTube del Real Zaragoza Un fotograma de l'emissió del partit pel canal YouTube del Real Zaragoza

Un gol del Zaragoza als quatre minuts de partit ha condicionat el duel del Juvenil A masculí a terres aragoneses (2-0).

Lliga · Jornada 12 · 20/11/21 · CD Real Zaragoza · 15:45 h.

ZARAGOZA 2 - 0 EUROPA

L'Europa no ha pogut sumar la segona victòria consecutiva en lliga en el seu desplaçament a la ciutat esportiva del Real Zaragoza. Dues errades en dos córners han condemnat els graciencs que, malgrat tot, han donat una bona imatge com a visitants, arribant a dominar l'encontre en certes estones.

El duel, però, no ha començat bé pels graciencs quan al minut 4, el local Pablo Cortés ha servit un córner que Marcos Luna, rematant de cap al primer pal fent botar la pilota a terra, ha enviat al fons de la xarxa tot i tocar lleugerament Iker amb les mans.

Els escapulats han realitzat bons minuts de joc en el temps restant de la primera part i en bon tram de la segona, on Izan Maldonado n'ha tingut una de clara pels escapulats, però el porter Carlos ha salvat l'acció amb un peu. Un infortuni al minut 76, quan a Iker se li ha escapat la pilota de les mans en la sortida a xut d'un córner, ha propiciat el 2-0, marcador que els graciencs ja no han pogut remuntar en el quart d'hora llarg restant.

ZARAGOZA: Carlos, Marcos, Joel Andrés, Rubén, Raúl, Álvaro, Chema, Dandakouloun, Hugo Gonzalvo (Adrián, 45'), Pablo (Joel Gaitán, 86') i Pau (Hugo Gracia, 88').

EUROPA: Iker, David (Pol, 72'), Gómez, Max (Borràs, 55'), Arnau, Ian, Uspi, Barquero, Izan (Elhadji, 72'), Alí (Porta, 72') i Anguita (Samsó, 55').

ÀRBITRE: Alejandro Losfablos Mestre (Aragó), assistit per Francisco Mur Oto i Marcos Ramos Larraz (del mateix col·legi).

TARGETES: Grogues a Hugo Gonzalvo (Zaragoza) i Arnau (Europa).

GOLS: 1-0 (Marcos, 4'); 2-0 (Joel Andrés, 76').