A remolc massa aviat

19 Gener 2019 Redacció
Capitans i tripleta del partit d'avui Capitans i tripleta del partit d'avui Patrícia Bennàssar (FutbolBalear.es)

El Juvenil A de l'Europa ha perdut 3-0 davant el Mallorca en la seva visita a territori balear. Els graciencs han encaixat dos gols en 18 minuts.

Lliga · Jornada 20 · 19/01/19 · 12 hores

MALLORCA
3 - 0 EUROPA

Tot l'encontre ha quedat condicionat per a l'Europa des del primer gol balear en una acció desafortunada. Una centrada per l'esquerra, arribant defensa i atacant a la vegada, ha culminat amb una rematada del local Adrian que, després de rebotar en el cos del seu marcador, ha agafat efecte cap a dins de la porteria. Nou minuts més tard, en un atac del Mallorca, centrada a l'àrea i inapel·lable rematada de cap de Pablo per fer el 2-0. un resultat que ha acabat sent una llosa pels europeistes.

Fins al final de la primera part a l'Europa li ha costat generar perill. Ho ha aconseguit amb més insistència als darrers cinc minuts, amb un parell d'ocasions que no han fructificat. A la represa l'Europa ha començat força bé gaudint d'una clara ocasió en una triangulació per banda que ha finalitzat Osorio creuant massa la pilota. Quan millor estava l'equip gracienc, un clàssic del futbol: el gol de la sentència del rival. Entrant amb tot a l'àrea a rematar una centrada, Adrian ha signat el seu doblet particular i ha posat el 3-0 al marcador.

A partir d'aquí, el Mallorca ha tingut la possessió de la pilota sense prèmer l'accelerador perquè no en tenia cap necessitat. L'equip escapulat, pel seu cantó, ha tingut tres bones ocasions al tram final, buscant el gol de l'honor, en especial amb un cacau de Joel que ha anat a petar al travesser.

MALLORCA: Diego José, Akil, Raúl (Marc, 84'), Josep, Papa, Joan, Adrian (Simón, 80'), Miquel, Pablo (Mario, 67'), Thomas i Adrià (David, 74').

EUROPA: Èric, Torre, Gonzo (Adra, 45'), Sori (Juncà, 72'), Jordi, Bruno, Joel, Masip, Óscar (Tarik, 59'), Osorio i Iñaki (Galan, 66').

ÀRBITRE: Álvaro Varón Aceitón, assistit per Isaac Gutiérrez Rodríguez i Juan Antonio Lobón García.

TARGETES: Grogues a Pablo (Mallorca) i Adra i Masip (Europa).

GOLS: 1-0 (Adrián, 9'); 2-0 (Pablo, 18'); 3-0 (Adrián, 63').